Η Μαίρη Μακρογαμβράκη γράφει για την αυριανή Πανσέληνο: Ο Ήλιος στον Κριό, εγωιστής & επιθετικός, η Σελήνη στον Ζυγό ζητούν συμβιβασμό - Πως θα φτάσουμε στο εμείς

Οι προβλέψεις για την Πανσέληνο της 8ης Απριλίου από την Μαίρη Μακρογαμβράκη...

‘Όλα γύρω μας είναι σε κατάσταση pause και όλοι μιλάμε για συναίσθημα, σχέσεις, αγάπη, μοίρασμα, για το εμείς και τη συλλογικότητα .

Καταλάβαμε ότι σε δύσκολες καταστάσεις έχουμε ο ένας τον άλλον. Ή όχι;

Και αφού καλά τα είπαμε έρχεται η πανσέληνος να μας βάλει ένα test και να δει αν είμαστε καλοί στη πράξη γιατί από θεωρία μάλλον τη κουράσαμε.

Ο ‘Ηλιος στον Κριό εγωιστής, αποφασιστικός, ισχυρογνώμων, ανταγωνιστικός, αρχηγός, επιθετικός, απότομος, θέλει με κάθε τρόπο να περάσει το δικό του.

Η Σελήνη στον Ζυγό ήρεμη, γλυκιά, διπλωμάτισσα, ψάχνει συνεχώς επιβεβαίωση και αποδοχή από τους άλλους, είναι ανασφαλής και αισθάνεται άνετα μόνο αν βρίσκεται μέσα σε μία σχέση.

Αυτά τα δύο ζητούν συμβιβασμό. Ζητούν να βρεθεί η μέση λύση.

Μας καλούν να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Μας βάζουν σε δίλημμα αλλά οι αποφάσεις μας δεν πρέπει να είναι ούτε από εγωισμό ούτε από ανάγκη, αλλά από ένα τεράστιο ΘΕΛΩ που θα είναι ανάγκη ψυχής.

Εδώ καλούμαστε να θυσιάσουμε όμως κάτι για να πάρουμε το ζητούμενο και ο Πλούτωνας με τον Δία μας δίνουν τις επιλογές για να μας βοηθήσουν.

1) Κάποιοι θα χρειαστεί να θυσιάσουν τον εγωισμό τους έτσι ώστε τα δύο άκρα να μειώσουν τις ψυχικές αποστάσεις τους και να μπορέσουν να φτάσουν στο ΕΜΕΙΣ.

2) Κάποιοι θα χρειαστεί να θυσιάσουν το εμείς γιατί η σχέση τους έχει πέσει σε τέλμα και αφού τίποτα δε τους πάει μπροστά πια θα θελήσουν να ακολουθήσουν μία πιο αυτάρκη πορεία βάζοντας πάνω από όλα τις δικές τους ανάγκες για να φτάσουν στο ΕΓΩ.

3) Η τρίτη λύση απευθύνεται σε πιο συνειδητούς και δουλεμένους ανθρώπους.

Σε αυτούς που όταν οι αστρολογικές όψεις τους φέρνουν προ των ευθυνών τους έχουν την ικανότητα να προσαρμόζουν το μέσα τους ώστε να μην έχουν απώλειες.

Κάποιοι, λοιπόν, θα θάψουν παλιές τους συμπεριφορές, θα αλλάξουν τον τρόπο που διαχειρίζονται τις καταστάσεις, θα έρθουν προ των ευθυνών τους, θα είναι βαθιά προβληματισμένοι με τα λάθη τους, θα αναζητήσουν τις αιτίες της οδύνης τους, θα θέλουν τη θεραπεία των τραυμάτων τους μέσα από βαθιά συνειδητοποίηση.

Αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που είναι και οι πιο δυνατοί επιλέξτε μία από τις παραπάνω λύσεις γιατί αυτή είναι και η πιο επώδυνη.

Είναι ένα μικρός θάνατος του γνωστού σας εαυτού.

Όσοι είστε δυνατοί μια αχτίδα φωτός ξεπροβάλλει που θα σας οδηγήσει στην αναγέννηση.

Όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουμε έχει θλίψη λέει ο χάρτης της Πανσελήνου, έχει δυσαρέσκεια, έχει αγωνία να βρούμε τον σωτήρα μας.

Προσοχή σε αντιπαραθέσεις, διαπληκτισμούς, επίδειξη δύναμης και τάσεις χειρισμού.

Αυτοί που θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους είναι οι:

ΚΡΙΟΙ γεννημένοι 7-11/4ου

ΚΑΡΚΙΝΟΙ 7-11/7ου

ΖΥΓΟΙ 9-13/10ου

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ 8-12/1ου

Θετικά θα τη βιώσουν οι Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι που έχουν Ήλιο, Σελήνη, πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα κοντά στις 19 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Εύχομαι σε όλους μία καλή πανσέληνο κι ας βάλουμε τα δυνατά μας να μην απογοητεύσουμε το σύμπαν μια και εν μέσω εγκλεισμού μας άκουγε συνέχεια να μιλάμε για την αξία του ΕΜΕΙΣ, του μοιράσματος και της ΑΓΑΠΗΣ κι ας πάρουμε όλοι ΑΡΙΣΤΑ σε αυτό το test που μας βάζει!

facebook: Μακρογαμβράκη Μαίρη 

instagram: marymakro

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ