Τα κλάματα έβαλε η έγκυος αρραβωνιαστικιά του Boris Johnson όταν έμαθε ότι μπαίνει στην Εντατική - Τι είπε η 32χρονη αγαπημένη (φωτό)

Δύσκολες στιγμές περνά η εγκυμονούσα σύντροφος του Βρετανού Πρωθυπουργού.

Συγκλονισμένη είναι η αρραβωνιαστικιά του Βρετανού Πρωθυπουργού, Boris Johnson, από την "μάχη" του αγαπημένου της συντρόφου με τον κορωνοϊό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABC Mundial (@abcmundialweb) on

 

Η μόλις 32 ετών Carrie Symonds, η οποία είναι έξι μηνών έγκυος, στον καρπό του έρωτά της με τον 55χρονο Johnson ζει δύσκολες στιγμές καθώς δεν μπορεί να βρεθεί στο πλευρό του συντρόφου της εδώ και πολλές ημέρες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Times Money Mentor (@timesmoneymentor) on

 

Να σημειωθεί πως και η εγκυμονούσα μνηστή του Johnson έχει συμπτώματα κορωνοϊού, ελαφρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες και είναι και εκείνη σε απομόνωση - μακριά από την Ντάουνινγκ Στριτ - από τα τέλη Μαρτίου, οπότε και έγινε γνωστό πως ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας βρέθηκε θετικός στον ιό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Green (@kategreenphotographer) on

 

H ίδια με μήνυμά της στο twitter αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της, τονίζοντας πως έχει ήπια συμπτώματα και πως δεν έχει χρειαστεί, προς το παρόν, να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό.

 

 

Αν και η 32χρονη δεν έχει μιλήσει δημόσια για την υγεία του Boris Johnson, ο οποίος νοσηλεύεται από την Κυριακή στο νοσοκομείο St Thomas του Λονδίνου - ενώ από την Δευτέρα βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η εφημερίδα Telegraph ανέφερε πως, σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλης της, η Carrie Symonds της τηλεφώνησε κλαίγοντας, όταν έμαθε για την επιδείνωση της υγείας του Boris Johnson.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABC Mundial (@abcmundialweb) on

 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η νεαρή αγαπημένη του Πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας ήταν πολύ αναστατωμένη και ανήσυχη για την πορεία της υγείας του 55χρονου Johnson.

 

 

Παράλληλα, η Carrie Symonds έλαβε, όπως αναφέρει και πάλι η Telegraph, και μήνυμα συμπαράστασης από την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έστειλε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on

 

Η 32χρονη σύντροφος του Boris Johnson πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσα στο καλοκαίρι και η κατάσταση αυτή της έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ