Mένουμε σπίτι και διακοσμούμε τον χώρο μας για το Πάσχα - 10 φανταστικές ιδέες από το Instagram! (βίντεο)

Yπέροχες πασχαλινές ιδέες...

Το Πάσχα είναι η εποχή για αναγέννηση, για να αφήσουμε πίσω τα παλιά και να δούμε το αύριο με αισιοδοξία!

Μπορεί φέτος λόγω κορωνοϊού να είναι για άλλη μια χρονιά διαφορετικά τα πράγματα, αφού δεν θα μπορέσουμε να πάμε στις εκκλησίες. Όμως μια όμορφη πασχαλινή διακόσμηση θα ανεβάσει τη διάθεσή και θα δώσει λίγο χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Αυτές είναι μερικές ιδέες πασχαλινής διακόσμησης από το Instagram για να εμπνευστείς!

1. KailoChic

Το βασικό χαρακτηριστικό των προτάσεων του Kailochic, είναι το χρώμα και τα όμορφα μοτίβα και διαφορετικές παραλλαγές με πασχαλιάτικα λαγουδάκια. Όλα τα DIY είναι πολύ απλά, εύκολα, μοναδικά και πολύ ανοιξιάτικα!

 

 

2. Handmadecharlotte

Το Handmadecharlotte προτείνει αντικείμενα που είναι κάτι ανάμεσα σε διακοσμητικά και παιχνίδια. Από τσάντες έως μαριονέτες και γλυκά, οι ιδέες της Handmadecharlotte ξεχειλίζουν από δημιουργικότητα!

 

 

3. RobotkaReczna

Η Robotka Reczna αποδεικνύει περίτρανα ότι τα στεφάνια δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα. Με απαλούς τόνους και διακριτικές λεπτομέρειες, οι εντυπωσιακές συνθέσεις της Πωλίνας είναι και ανθοκομία και χειροτεχνία! Μια ρουστίκ διάθεση που εντυπωσιάζει με την απλότητά της!

 

 

4. Onmydoorstep

Το OnMyDoorstep είναι άλλος ένας λογαριασμός στο Instagram με φρέσκιες ιδέες για διακόσμηση τοίχου. Στεφάνια, κορδέλες, διάφορα πρωτότυπα χειροτεχνήματα και επιτραπέζια διακοσμητικά δίνουν άλλο αέρα στην πασχαλινή σας διακόσμηση!

 

 

5. DiyDetaljer

Το DIYdetaljer σου δίνει ιδέες για το πώς να κατασκευάσεις τα πιο φανταστικά αντικείμενα από τα πιο απλά και αντισυμβατικά υλικά! Όπως για αυτή την πρωτότυπη πασχαλινή diy θήκη για ρεσώ!

 

 

6. Archistacja

Το Archistacja κάνει το Πάσχα πιο μίνιμαλ, πιο artistic και trendy! Με γεωμετρικά σχέδια και στιλιζαρισμένες προτάσεις υψηλής αισθητικής!

 

 

7. purelykatiehome

Αυτός είναι ένας απλός τρόπος να δώσετε στο ανθοδοχείο του γιορτινού σας τραπεζιού μια πασχαλινή νότα! Ένα μπουκέτο από εποχικά λουλούδια μέσα σε ένα καλάθι με αυγά!

 

 

8. teafortwo

Ανθισμένες τουλίπες με έντονο χρώμα επάνω σε μια πασχαλινή βάση με λαγουδάκια και αυγά! Μια ανοιξιάτικη νότα μετά από το μακρύ χειμώνα!

 

 

9. teafortwo

Πασχαλινό διακοσμητικό με χαριτωμένα λαγουδάκια αναφέρει το tsemperlidou.

 

 

10. noramurphycountryhouse

Ένα εντυπωσιακό πασχαλινό τραπέζι με πρωτόπυπα διακοσμητικά λαγουδάκια! Υπέροχο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ