Όλη η Ελλάδα είδε χθες βράδυ τον Αντώνη Ρέμο – Η τηλεθέαση στα ύψη (Φωτό & Βίντεο)

Συγκίνηση από τη μουσική βραδιά στο Mega

Η μεγάλη βραδιά του Αντώνη Ρέμου στο Mega ξεκίνησε στις 11 το βράδυ. «Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνούν δοκιμασία. Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στην Ελλάδα που δοκιμάζεται».

 

 

 

Με τα λόγια αυτά ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Αντώνης Ρέμος, άνοιξε την μουσική εκπομπή με μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για όλο τον κόσμο που «μένει σπίτι» λόγω του κορωνοϊού. Ο τραγουδιστής με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο, τηρώντας φυσικά τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους, μας ταξίδεψαν με τις μελωδίες τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μ. Σάββατο @megatvcom στις 00.30 SOLD OUT LIVE CONCERT ATHENS 2020 TAEKWONDO LIVE EXPERINENCE TOUR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις

 

 

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στο Mega για όλους όσοι μένουμε σπίτι και κατάφερε να σημειώσει 15% ποσοστό τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό σημείωσε 14,8%. Με τη δυναμική του παρουσία έφερε την πρωτιά στα νούμερα της Nielsen στο μεγάλο κανάλι.

 

 

 

«Επιτέλους, χαμόγελο μέσα στη μαυρίλα». «Μπράβο Αντώνη, μπράβο στο Mega που μας ταξίδεψε και μας έβγαλε από την σκληρή καθημερινότητα». «Να ’σαι καλά αγόρι μου», ήταν ορισμένα από τα μηνύματα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#staytuned σε λίγο θα συνδεθούμε μέσω #skype με τον @Γιάννη Πάριο #spitimetonantoni #mega #μένουμεσπίτι #staytuned #staysafe #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις

 

 

Όλοι ήμασταν εκεί και ακούσαμε τα ωραία του τραγούδια. Ακόμα και η Δέσποινα Μοιραράκη πέρασε την βραδιά της με τον Αντώνη Ρέμο.  Η ίδια ένιωθε περήφανη για την εικόνα που αντίκριζε, καθώς τα χάλια που είναι στο πλάνο, είναι δικά της… «Ο Ρέμος τραγουδά επάνω στα κεραμιδόκοραλόκόκκινα χαλιά Miraraki♥️», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram.

 

 

 

Σε αυτό το ταξίδι μας επιφύλασσε εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις με αγαπημένα του πρόσωπα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ