Κορωνοϊός - Κρήτη: Με χειροκροτήματα νοσηλευτών & γιατρών βγήκε από την Εντατική 63χρονη από την Αργεντινή - Η συγκίνηση μεγάλη (βίντεο)

Μια συγκινητική μέρα για γιατρούς και νοσηλευτές στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου την έξοδο μίας 63χρονης γυναίκας που νοσούσε από κορωνοϊό από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η 63χρονη με καταγωγή από την Αργεντινή επέβαινε σε κρουαζιερόπλοιο όταν εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού.

Όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου ώστε να της παρασχεθεί η σωστή ιατρική φροντίδα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο εφημέρευε, παρότι δεν ήταν νοσοκομείο αναφοράς για κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης, μιλώντας στην ΕΡΤ, διαπιστώθηκε πως η γυναίκα ήταν θετική στον κορωνοϊό μετά από εξετάσεις που της έγιναν και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή της ήταν σοβαρή.

Η 63χρονη είχε υποκείμενα νοσήματα και βρέθηκε αρκετές φορές μεταξύ ζωής και θανάτου, ωστόσο το θαύμα έγινε και η γυναίκα από την Αργεντινή βγήκε νικήτρια από αυτή τη μεγάλη "μάχη".

Χθες, εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από 22 ολόκληρες ημέρες, με γιατρούς και νοσηλευτές να την χειροκροτούν συγκινημένοι.

 

 

Ο Ανέστης Κιούλπαλης ανέβασε το συγκινητικό βίντεο στα social media, ενώ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έστειλε το εν λόγω βίντεο και στον αδελφό της 63χρονης, ο οποίος βρίσκεται στην Αργεντινή.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου ενημέρωνε καθημερινά τον αδελφό της 63χρονης για την πορεία της υγείας της, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ, με τον ίδιο να είναι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος και να ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την φροντίδα του στην αδελφή του.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ