«Ρώτησα τον Χαρδαλιά, πού θα κάνω Πασχαλιά & μου είπε μείνε σπίτι» - Το δημοτικό τραγούδι που διασκευάστηκε με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό

Το Viral τραγούδι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου…

Viral video με φουλ ρυθμό και κλαρίνα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τίτλο τραγουδιού: Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού θα κάνω Πασχαλιά. Χαμός έχει γίνει εδώ και αρκετές ώρες στο Facebook με το συγκεκριμένο τραγούδι.

 

Το τραγούδι είναι καραόκε και δεν είναι άλλο από το παραδοσιακό «Στου παιδιού μου τη χαρά». Ωστόσο εκείνο που το κάνει διαφορετικό είναι οι στίχοι του Νίκου Σπίνγκου που είναι προσαρμοσμένοι σε αυτό που ζούμε όλοι εξαιτίας του κορωνοϊού καθώς και το ό,τι όλοι οι συντελεστές έχουν εργαστεί ξεχωριστά.

 

Η προσπάθεια των δύο δημιουργών που όπως προκύπτει από τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζουν στην Κέρκυρα, προκάλεσε το ενδιαφέρον του Σταμάτη Κραουνάκη που όχι μόνο ήρθε σε επαφή μαζί τους μέσω διαδικτύου αλλά κοινοποίησε και το τραγούδι μέσω του προφίλ του στο facebook.

 

 

 

Όπως του εξήγησε η Κερκύρα Αγγελίδου, μαζί με τον συνεργάτη της βρήκαν το τραγούδι στο Smule και δούλεψαν πάνω σε αυτό προσαρμόζοντας τους στίχους στο σήμερα. Εννοείται πως και αυτοί στηρίζουν το «Μένουμε σπίτι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ