Σάκης Τανιμανίδης: 20λεπτη προπόνηση στο σπίτι χωρίς όργανα – Θα βγούμε τούμπανα

Δείτε τις ασκήσεις που μας προτείνει ο παρουσιαστής…

O Σάκης Τανιμανίδης διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz. Ο ίδιος είναι φανατικός θαυμαστής της γυμναστικής και κάθε μέρα προπονείται σκληρά.

 

Από όπου και αν βρίσκεται ο παρουσιαστής δεν παραλείπει να γυμνάζεται. Ο ίδιος δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ασκήσεις που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε, όπως λέει και εκείνος, «τούμπανα». «Η 20λεπτη προπόνηση μου στο σπίτι, χωρίς όργανα.

 

Είμαστε κλεισμένοι μέσα, αλλά έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο...ιδανικές συνθήκες για γυμναστική στο σπίτι, για να βγούμε από αυτήν την καραντίνα τούμπανα!?

 

Εδώ σας δείχνω μια δική μου μέρα γυμναστικής, αρκετά απλή (αλλά έντονη) και χωρίς εξτρά μηχανήματα:

- 3 σούπερ σετ: 20-30 Κάμψεις και 20-25 Squats⁣⁣

- 3 σούπερ σετ: 30-40 Shoulder taps και 10-15/πόδι Bulgarian squats⁣⁣

- 3 σούπερ σετ: 15-25 Κάμψεις κλειστή "λαβή" και 30-40 Κοιλιακούς

Κάνουμε την κάθε 2άδα συνεχόμενα χωρίς διάλειμμα και μετα 30-45'' διάλειμμα πριν συνεχίσουμε ξανά στην 2άδα. Π.χ. Κάνουμε κάμψεις, αμέσως squat, μετά διάλειμμα. Ξανά κάμψεις και squat, μετά διάλειμμα, κτλ.

 

Τις επαναλήψεις τις προσαρμόζετε ανάλογα με το επίπεδό σας. Σημασία έχει να νιώσετε πίεση στις τελευταίες επαναλήψεις του κάθε σετ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είμαστε κλεισμένοι μέσα, αλλά έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο...ιδανικές συνθήκες για γυμναστική στο σπίτι, για να βγούμε από αυτήν την καραντίνα τούμπανα!⁣⁣ ? Εδώ σας δείχνω μια δική μου μέρα γυμναστικής, αρκετά απλή (αλλά έντονη) και χωρίς εξτρά μηχανήματα:⁣⁣ ⁣ - 3 σούπερ σετ: 20-30 Κάμψεις και 20-25 Squats⁣⁣ - 3 σούπερ σετ: 30-40 Shoulder taps και 10-15/πόδι Bulgarian squats⁣⁣ - 3 σούπερ σετ: 15-25 Κάμψεις κλειστή "λαβή" και 30-40 Κοιλιακούς⁣⁣ ⁣ Κάνουμε την κάθε 2άδα συνεχόμενα χωρίς διάλειμμα και μετα 30-45'' διάλειμμα πριν συνεχίσουμε ξανά στην 2άδα. Π.χ. Κάνουμε κάμψεις, αμέσως squat, μετά διάλειμμα. Ξανά κάμψεις και squat, μετά διάλειμμα, κτλ.⁣⁣ Τις επαναλήψεις τις προσαρμόζετε ανάλογα με το επίπεδό σας. Σημασία έχει να νιώσετε πίεση στις τελευταίες επαναλήψεις του κάθε σετ. ⁣⁣ ⁣ Ξέχασα βέβαια να σας πω το πιο δύσκολο κομμάτι της προπόνησης...να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε! Όλα στο μυαλό μας είναι, σηκωθείτε! ⁣⁣ #homegym #mytraining #noexcuses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

 

Ξέχασα βέβαια να σας πω το πιο δύσκολο κομμάτι της προπόνησης...να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε! Όλα στο μυαλό μας είναι, σηκωθείτε! #homegym #mytraining #noexcuses», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ