Απόψε συζητώ με τους συγγραφείς Στέφανο Δάνδολο, Σπύρο Πετρουλάκη & Κατερίνα Τσεμπερλίδου: Live Instagram at @irenenikolopoulou στις 19.00

Τους υποδέχομαι για μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση...

Το eirinika υποδέχεται σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη στις 19:00, τρεις καταξιωμένους συγγραφείς, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα νέα τους βιβλία. 

Ο Στέφανος Δάνδολος, Σπύρος Πετρουλάκης και η Κατερίνα Τσεμπερλίδου μας ταξιδεύουν στον κόσμο των βιβλίων και μοιράζονται μαζί μας τις υπέροχες εμπνεύσεις τους. 

Ο Στέφανος Δάνδολος είναι Έλληνας συγγραφέας και δημοσιογράφος. Το 1996 έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα, το Υπνοβάτες του Σεπτέμβρη, το οποίο εκδόθηκε το 2001 και ακολούθησαν πολλά ακόμα.  

Διηγήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες και λογοτεχνικές επιθεωρήσεις του εξωτερικού, ενώ το 2008 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Young Writers’ World Festival που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις.

Τον Νοέμβριο του 2017 πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής εικαστικών με αφορμή το συγγραφικό έργο του.

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου είναι συγγραφέας, happiness blogger, inspirational speaker και πιστεύει στη θετική σκέψη. Λατρεύει τα βιβλία και τα ταξίδια. 

Το πρώτο της μπεστ σέλερ, προκάλεσε αίσθηση, ταράζοντας τα νερά στους λογοτεχνικούς κύκλους. 

Σας περιμένουμε απόψε στις 19:00, μαζί με όλα τα μέλη του @iccwomenhellas και την επιδραστική μας, Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου. Μην λείψει κανείς…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ