Η Σμαράγδα Αγορογιάννη με πλήρη πανοπλία "αστροναύτη" στα άδυτα του κορωνοϊού στο "Σωτηρία" - Εκπληκτικό ρεπορτάζ (βίντεο)

Για πρώτη φορά, οι τηλεοπτικές κάμερες μπήκαν στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Σωτηρία όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό...

Η δημοσιογράφος Σμαράγδα Αγορογιάννη και η κάμερα της ΕΡΤ μπήκαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Σωτηρία".

Με πλήρη προστατευτική εξάρτηση, που θυμίζει "αστροναύτη", η δημοσιογράφος εισήλθε στη ΜΕΘ, με την τηλεοπτική κάμερα να καταγράφει για πρώτη φορά όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Εντατικής στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Αυτή τη στιγμή, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Σωτηρία" νοσηλεύονται 8 ασθενείς, ενώ συνολικά έχουν νοσηλευτεί περισσότεροι από 20.

«Για να ανταποκριθούμε έπρεπε να είμαστε συνέχεια εδώ... Έπρεπε να ξεχάσουμε τα σπίτια μας, γιατί το φορτίο που κουβαλούσαμε και η αγωνία ήταν πολύ μεγάλη» δήλωσε η Υπεύθυνη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Σωτηρία", Αντωνία Κουτσούκου.

Να σημειωθεί πως στο "Σωτηρία" νοσηλεύεται το 25% των ασθενών με κορωνοϊό από όλη την Ελλάδα.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ