Κορωνοϊός - One World Together at Home: Η συναυλία των Rolling Stones, Lady Gaga & 100 διάσημων καλλιτεχνών από τα σπίτια τους

Η Lady Gaga με 100 διάσημους καλλιτέχνες μέσα από την ιστορική συναυλία «One World: Together At Home» στέλνουν μήνυμα ελπίδας απέναντι στη μάχη με τον κορωνοϊο

100 καταπληκτικοί καλλιτέχνες πρόκειται να δώσουν μια μοναδική συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο για να υποστηρίξει τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή που αντιμετωπίζουν το ξέσπασμα του κορωνοϊού.

 

Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , η Lady Gaga θα επιμεληθεί μια ειδική συναυλία το Σάββατο 18 Απριλίου με τίτλο «One World: Together at Home» για την υποστήριξη των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα της αλλά και για την οικονομική ενίσχυση των δομών υγείας στην εποχή της θανατηφόρας πανδημίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VAI TER LIVE - Ao Vivo - Global Citizen - One World: Together At Home

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη One World: Together At Home (@globalcitizenbr) στις

 

 

Το διάρκειας οκτώ ωρών παγκόσμιο γεγονός διοργανώνεται από το κίνημα Global Citizen και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) σε συνεργασία με τη σούπερ σταρ Lady Gaga. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα ακουστούν επίσης πραγματικές ιστορίες νοσηλευτών και γιατρών που καταπολεμούν το ξέσπασμα του κορωνοϊού, ενώ τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 για τον ΠΟΥ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Save this date! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη One World: Together At Home (@globalcitizenbr) στις

 

 

Το «One World: Together At Home» θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου 100 καλλιτεχνών και σταρ, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stones, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Pharrell Williams, Billie Eilish, David & Victoria Beckham, Celine Dion, Andrea Bocelli και πολλών άλλων ακόμα.

 

 

 

Η συναυλία το οποίο θα παρουσιάσουν οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel & Stephen Colbert, θα μεταδοθεί από την συχνότητα του ABC, CBS και NBC ενώ ταυτόχρονα θα μεταδοθεί και σε διάφορες πλατφόρμες όπως το YouTube, το Facebook, το Instagram και το Twitter.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ