Πώς πέρασε τα γενέθλια της η Victoria Beckham – Πώς της ευχήθηκε ο σύζυγος της

Η Victoria είχε γενέθλια και δημοσίευσε το πιο cute video...

H αγαπημένη σχεδιάστρια και πρώην Spice Girl, Victoria Beckham είχε γενέθλια και το γιόρτασε με την οικογένεια της στην καραντίνα. Η 46χρονη σταρ μοιράστηκε ένα βίντεο με μια σειρά από throwback φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και έκανε ποδήλατο.

 

Στη λεζάντα έγραψε: «Είναι τα γενέθλιά μου. Ίσως είναι πιο παράξενα γενέθλια από ότι συνήθως. Αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι ασφαλής και καλά και με τους @davidbeckham @cruzbeckham @romeobeckham #HarperSeven, ενώ μου λείπει ο @brooklynbeckham και όλη η οικογένειά μου, με τους οποίους δεν μπορώ να βρεθώ σήμερα. Ξέρω ότι όλοι θα χορέψουμε μαζί στο πνεύμα της playlist μου απόψε!»

 

 

 

Μάλιστα, ο σύζυγός της David Beckham, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην σύζυγό της δημοσιεύοντας μία σειρα από τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Happy birthday mama we love you so much and hope you have the most amazing day ♥️♥️♥️♥️♥️ @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ?».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday mama we love you so much and hope you have the most amazing day ♥️♥️♥️♥️♥️ @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

 

 

Χρόνια πολλά Victoria!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ