Το οικογενειακό Πάσχα των πολιτικών: O Κωστής Χατζιδάκης με την σύζυγό και το μωρό του, Ο Άδωνις & οι λαμπάδες του & οι αόρατοι συγγενείς του Τσίπρα

Πως πέρασαν οι Έλληνες πολιτικοί; 

Οικογενειακά πέρσαν οι περισσότεροι πολιτικοί το φετινό Πάσχα, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί. Ανάμεσά τους ο Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος την Κυριακή του Πάσχα μαζί με την γυναίκα του και το μωράκι τους πέρσαν όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι. 

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: ''Τσουγκρίσαμε τα αυγά μας και κέρδισε, ποιος άλλος, ο Γιάννης!  Χρόνια Πολλά!''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τσουγκρίσαμε τα αυγά μας και κέρδισε, ποιος άλλος, ο Γιάννης! Χρόνια Πολλά! #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostis Hatzidakis (@kostis_hatzidakis) στις

Από την άλλη ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πασχαλινές λαμπάδες που του έκαναν δώρο. 

O Έλληνας Υπουργός Ανάπτυξης δημοσίευσε τις δυο λαμπάδες που ήταν σε κόκκινο και μπλε χρώμα, εμπνευσμένες από τον κορονοϊό και έστειλε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα.

«Οι λαμπάδες που μου έκαναν δώρο φέτος είχαν έντονο το χρώμα της επικαιρότητας. Χριστός Ανέστη όλα θα πάνε καλά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε τις δικές του ευχές για την Ανάσταση του Κυρίου με βίντεο, τραβηγμένο από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κυψέλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φέτος η Ανάσταση γίνεται σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες. Γίνεται όμως. Και αυτό είναι το πιο επίκαιρο Aναστάσιμο μήνυμα: Ότι η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες. Τούτη την ώρα, η σκέψη μας είναι στον άνθρωπο. Πρώτα απ' όλα στους ανθρώπους που χάσαμε. Η σκέψη μας είναι στους ασθενείς που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, προσμένοντας να έρθει η προσωπική τους Ανάσταση. Είναι στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, που τους στηρίζουν. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που δε μένουν σπίτι όπως εμείς, γιατί από τη δική τους αφοσίωση εξαρτάται η κάθε δική μας μέρα. Η σκέψη μας είναι, επίσης, στους φίλους που δε βλέπουμε. Στους συγγενείς που μας λείπουν. Στον παππού, στη γιαγιά, στα παιδιά που φέτος θα στερηθούν τις αγκαλιές τους. Το Πασχαλινό μας τραπέζι φέτος, θα είναι αλλόκοτο. Θα έχει πολλές θέσεις κενές. Όμως κάθε μία από αυτές θα γράφει το όνομα του αγαπημένου μας προσώπου. Και δε θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούμε ξανά, όλοι μαζί. Το κάθε σπίτι θα γεμίσει πάλι φωνές. Και ο κοινός μας αγώνας για ζωή, θα γεμίσει από την ελπίδα. Ότι η πατρίδα μας θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της Ανάστασης. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις

«Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούμε ξανά, όλοι μαζί» και που «ο κοινός μας αγώνας για ζωή, θα γεμίσει από την ελπίδα ότι η πατρίδα μας θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της Ανάστασης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ