Καθηγητής Sikora: Εξοργισμένος με τα σχόλια του πρίγκιπα Harry για τον κορωνοϊό στη Μ. Βρετανία - Πως τολμάει ενώ εγκατέλειψε τη χώρα

Όσα είπε ο πρίγκιπας Harry για τον κορωνοϊό στη Βρετανία προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του καθηγητή Sikora.

Φωτιές άναψε στη Βρετανία πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry, o οποίος ανέφερε πως η κατάσταση με τον κορωνοϊό στη χώρα δεν είναι τόσο άσχημη όσο την παρουσιάζουν τα media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate and Meghan (@thecambridgesussex) on

Αφού εξήρε το έργο του NHS, καθώς και των εθελοντών - και ιδιαιτέρως του 99χρονου Τομ Μουρ, ο οποίος συγκέντρωσε με έρανο 4 εκ. λίρες για γιατρούς & νοσοκόμους - ο Πρίγκιπας ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα πράγματα είναι «καλύτερα από ότι μας κάνουν να πιστεύουμε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ??? ???????? (@megandharryofsussex) on

Το συγκεκριμένο σχόλιο του Harry εξόργισε πραγματικά τον καθηγητή Karol Sikora, ο οποίος αναρωτήθηκε «με τι προσόντα κάνει τέτοιου είδους σχόλια» ιδιαιτέρως εφόσον ο δευτερότοκος γιος του Πρίγκιπα Κάρολου «εγκατέλειψε την χώρα του την ώρα που βρίσκεται σε ανάγκη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow) on

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα "Sun" ο ειδικός ογκολόγος, καθηγητής Sikora, χαρακτήρισε "απαράδεκτα" τα συγκεκριμένα σχόλια, ενώ ανέφερε επίσης «Όσο για τα μέσα ενημέρωσης, πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το παράπονο του Χάρι. Οι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν τα γεγονότα και έχουν κάνει θαυμάσια δουλειά στην άσκηση κριτικής στην κυβέρνηση».

Όμως και η Nadra Ahmed από την Οργάνωση Εθνικής Περίθαλψης (NCA) ανέφερε σχετικά με την συνέντευξη του Harry πως «δεν γνωρίζει όλα τα γεγονότα», ενώ αποκάλυψε πως το νοσηλευτικό προσωπικό της Μ. Βρετανίας υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα λόγω της κατάστασης που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ