The Last Dance: Ένα ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν (Φωτό & Βίντεο)

Πού θα δείτε το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν

Από τις 10 το πρωί της Δευτέρας τα δυο πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ «The Last Dance» για τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν είναι διαθέσιμα στο Netflix.

 

Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ με ανέκδοτες ιστορίες από το δεύτερο «three-peat» της μεγάλης ομάδας του Σικάγο με τον Τζόρνταν, τον Σκότι Πίπεν, τον εκκεντρικό Ντένις Ρόντμαν και τον αφανή ήρωα και νυν προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ.

 

Όσοι έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ESPN, ήδη στις 03:00 τη νύχτα της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδας), προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο και το δεύτερο στις 04:00, αμέσως μετά δηλαδή.

 

Η επαναπροβολή τους θα γίνει στις 26/4 από τις 01:00 έως τις 03:00 ενώ από τις 03:00 έως τις 05:00 θα ακολουθήσει το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ μέσω του Netflix που το φέρνει στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας (20/4) στις 10:00 επίσης με τα δύο πρώτα επεισόδια τα οποία φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε όποτε θέλετε στη φημισμένη πλατφόρμα streaming.

 

Αναλυτικά, το Netflix θα έχει δύο επεισόδια στις 20/4, δύο στις 27/4, δύο στις 4/5, δύο στις 11/5 και τα τελευταία δύο στις 18/5, όλα από τις 10 π.μ. κι έπειτα.

 

Η συγκεκριμένη παραγωγή του ESPN δεν έχει σχέση με οτιδήποτε έχει φτιαχτεί ποτέ ξανά για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών που πάτησε σε παρκέ. Αυτό γιατί υπάρχουν πλάνα από το 1997, όταν ο προπονητής των Σικάγο Μπουλς, Φιλ Τζάκσον είχε επιτρέψει μια κάμερα του καναλιού να ακολουθεί την ομάδα όπου κι αν πηγαίνει.

 

Αυτά τα πλάνα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά και μάλιστα ο Τζόρνταν δήλωσε ανήσυχος για την γνώμη που θα σχηματίσει ο κόσμος για εκείνον όταν το το δει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ