Πεθερά 35χρονου που πέθανε από κορωνοϊό: Τον πήγα περπατώντας στο νοσοκομείο – Κανένας γιατρός, ούτε ιδιώτης, ούτε κέντρο υγείας τον δέχονταν γιατί είχε πυρετό

Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου..

Η πεθερά του 35χρονου από τη Θεσσαλονίκη, του νεότερου ανθρώπου που κατέληξε από κορονοϊό στη χώρα μας, χωρίς να πάσχει μάλιστα από υποκείμενο νόσημα, μίλησε για την τραγωδία, που έχει συγκλονίσει όλη την ΕΛλάδα.

Η πεθερά του νεαρότερου θύματος στην Ελλάδα μίλησε στην τηλεόραση του Αντ1 και στον Παπαδάκη για την ξαφνική απώλεια του 35χρονου, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

"Μέχρι την Παρασκευή (10 Απριλίου) ο γαμπρός μου δούλευε. Το ίδιο βράδυ είχε ρίγος, το Σάββατο το πρωί ανέβασε 38 πυρετό, μετά κατέβηκε ο πυρετός με κομπρέσες κι εκείνη την ημέρα έπαιξε στο μπαλκόνι του σπιτιού με την κόρη του. Το βράδυ ανέβασε ξανά πυρετό 38 και μισό. Την Κυριακή έπαιρναν τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ που τους έλεγε να καθίσουν 3 ημέρες στο σπίτι για να δουν πώς θα εξελιχθεί. Η κόρη μου ρώτησε μήπως πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο γιατί στο σπίτι υπάρχει κι ένα παιδάκι ενάμιση έτους" ανέφερε αρχικά η πεθερά του, κυρία Μέλικα.

"Τελικά τον πήγα εγώ στο νοσοκομείο. Πήραμε έναν γιατρό τηλέφωνο τη Δευτέρα και μας έδωσε μια αντιβίωση. Θα κάνω μια παρένθεση, λέγοντας πως φταίει και το κράτος, που μας άφησε αβοήθητους, καθώς κανείς γιατρός δεν μας δεχόταν, ούτε ιδιωτικός ούτε στο κέντρο υγείας, όταν τους λέγαμε πως έχει πυρετό. Μας έλεγαν να καθίσουμε σπίτι γιατί θα ήταν ίωση", τόνισε η γυναίκα.

 

"Τον πήγα περπατώντας στο νοσοκομείο, τη Μεγάλη Τετάρτη. Οταν κάναμε την εισαγωγή είχε 38 πυρετό και τίποτε άλλο. Το πρώτο τεστ που του έγινε τη Μ. Τετάρτη βγήκε αρνητικό, όπως και το δεύτερο. Οι αιματολογικές του ήταν καλές. Την Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα τον μετέφεραν στο "Γεννηματά" για να κάνει αξονική και εκεί είδαν μια πολύ βαριά πνευμονία. Την ίδια μέρα τον έβαλαν σε οξυγόνο, καθώς είχαν διαπιστώσει πως είχε πέσει, υπήρχε κορεσμός", περιέγραψε η πεθερά του 35χρονου.

"Την Μ. Παρασκευή το βράδυ στις 12 μας πήραν τηλέφωνο για να μας πουν πως θα τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ και θα τον διασωληνώσουν, επειδή η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί. Όταν κατέβηκε στη ΜΕΘ, δεν είχαμε καμία επικοινωνία".

"Τη Δευτέρα του Πάσχα βγήκε θετικός στον κορωνοϊό. Την ίδια μέρα το βράδυ έφυγε από τη ζωή".

"Ήταν ένα νεότατο παιδί, που δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας. Στις 27 Απριλίου είχε τα γενέθλιά του. Οταν με πήραν για να μας πουν πως απεβίωσε, μας είπαν πως θα έπρεπε να κάνουμε το τεστ", κατέληξε η πεθερά του άτυχου άνδρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ