Story of the day: H μαμά διηγείται την περιπέτεια που πέρασε με το 22 μηνών μωράκι της - Είχε κορωνοϊό & 41 πυρετό (φωτό)

Ο μικρούλης Luke Schreiber ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό...

Ένα αγοράκι μόλις 22 μηνών, ο μικρός Luke, ανέβασε πυρετό παραπάνω από 41 και επί δύο εβδομάδες ο πυρετός του παιδιού δεν έπεφτε...

Η μητέρα του, Amanda May από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια του παιδιού, που διαγνώστηκε με Covid-19, στο The Detroit News.

Η περιπέτεια του μικρού αγοριού και της οικογένειάς του ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου, όταν η οικογένεια έβλεπε μια ταινία στην τηλεόραση.

«Ο Luke φαινόταν έτοιμος να λιποθυμήσει...Ό,τι και αν έκανα δεν ανταποκρινόταν» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού.

«Ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου» συμπλήρωσε.

 

 

Όλα έμοιαζαν καλά μέχρι το απόγευμα της 31ης Μαρτίου, όταν και τα δύο παιδιά της οικογένειας, ο 22 μηνών Luke και ο μόλις 4 μηνών αδελφός του, Alistair, ανέβασαν πυρετό.

«Ο Luke ξύπνησε κλαίγοντας και είχε πυρετό περίπου 39,5, λίγο περισσότερο από ότι ο Alistair» ανέφερε η Amanda, ενώ τόνισε πως εκείνη και ο σύζυγός της δεν ανησύχησαν αρχικά.

Τα παιδιά πήραν αντιπυρετικό και ο πυρετός έπεσε αρκετά γρήγορα, όμως μετά από λίγη ώρα ανέβηκε ξανά.

 

 

Όταν η μαμά του Luke του έβαλε θερμόμετρο, δεν πίστευε στα μάτια της: Το θερμόμετρο έδειχνε 41,5!

Αφού έκαναν στο παιδί ένα κρύο μπάνιο και του έκαναν κρύες κομπρέσες, το πήγαν στο νοσοκομείο.

 

 

Εκεί έκαναν στον μικρό Luke τεστ για κορωνοϊό, το οποίο και βγήκε θετικό. 

Οι γιατροί είπαν στους γονείς του παιδιού, το οποίο είχε πολύ υψηλό πυρετό ακόμη και στο νοσοκομείο, πως ο μικρός διατρέχει κίνδυνο για κρίσεις, αλλά και για εγκεφαλικές βλάβες.

Αφού ο μικρός παρέμεινε στο νοσοκομείο για μερικές ημέρες, επέστρεψε στο σπίτι, έχοντας διαφύγει ευτυχώς τον κίνδυνο, με τον πυρετό του, ωστόσο, να παραμένει υψηλός για περίπου δύο εβδομάδες.

 

 

Μάλιστα, έπρεπε να περάσουν 21 ολόκληρες ημέρες για να πέσει τελείως ο πυρετός των παιδιών, όπως έγραψε η Amanda στον λογαριασμό της στο facebook.

 

 

Ο μικρός Luke και ο αδελφός του, Alistair, είναι πλέον καλά και βρίσκονται στο σπίτι με τους γονείς τους, ωστόσο, όλη η οικογένεια πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές λόγω του κορωνοϊού.

Η Amanda και ο σύζυγός της, Ryan, εκτίμησαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά την μεγάλη αξία της υγείας...

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ