H Μαρία Μπεκατώρου χαμογελάει στην παραλία: Όταν όλα γίνουν "κανονικά" θα έρθουν τα γέλια, η ανεμελιά, τα χρώματα (φωτό)

«Σε λίγο η ζωή θα είναι και πάλι υπέροχη, ελεύθερη, χρωματιστή μα πρώτα απ´ολα θα είναι μία συνειδητοποιημένη ζωή...» τονίζει η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να μεταδώσει ένα θετικό μήνυμα, μέσα στις μελαγχολικές ημέρες που διανύουμε όλοι λόγω καραντίνας και κορωνοϊού.

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από το παρελθόν, όπου ποζάρει χαμογελαστή σε κάποια παραλία έγραψε στο instagram «Και όταν γίνουν όλα πιο "κανονικά", θα έρθουν τα γέλια και το αίσθημα της ανεμελιάς που τώρα φαντάζει τόσο μακρινό,θα πλησιάζει όλο και πιο κοντά μας...».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και όταν γίνουν όλα πιο «κανονικά»,θα έρθουν τα γέλια και το αίσθημα της ανεμελιάς που τώρα φαντάζει τόσο μακρινό,θα πλησιάζει όλο και πιο κοντά μας.Κι εμείς που τόσα σκεφτήκαμε και υπολογίσαμε όλο αυτό το καιρό θα είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να δεχτούμε το καλό που «είναι στο δρόμο».Γιατί τώρα θα έχουμε καταλάβει τόσα κι άλλα τόσα που πριν απλά τα προσπερνούσαμε...Μπορεί να μην είχαμε χρόνο,μπορεί να μην θέλαμε και πολύ να τα αντιμετωπίσουμε.Γιατί πολύ απλά έμπαιναν μέσα στη ρουτίνα μας...Τώρα η ρουτίνα έχει σκέψεις,έχει υπολογισμούς,έχει ονόματα,έχει συναισθήματα,έχει αλήθεια.Αν τη βρήκες,κράτησε τη ,να πορεύεσαι πια με την αλήθεια γιατί αυτή θα σε κάνει ευτυχισμένο και «γεμάτο» άνθρωπο.Και,ναι,ας μη κλείνουμε τα μάτια στο αναπόφευκτο,στο «ωραίο»,στο φωτεινό.Πρόσωπο;συναίσθημα;Η ζωή αποφασίζει,η ζωή όμως είναι δίκη σου κι εσύ τη κρατάς αγκαλιά .Πες αυτά που νιώθεις,πατά γερά στα πόδια σου,κρατά ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο και ξέχνα τα δεδομένα.Σε λίγο η ζωή θα είναι και πάλι υπέροχη,ελεύθερη,χρωματιστή μα πρώτα απ´ολα θα είναι μία συνειδητοποιημένη ζωή ....Πάμε δυνατά για το ωραίο που έρχεται...Με αγάπη Μαρία

A post shared by @ mariampekatwrou on

 

Με διάθεση φιλοσοφική η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τόνισε πως «εμείς που τόσα σκεφτήκαμε και υπολογίσαμε όλο αυτό το καιρό θα είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να δεχτούμε το καλό που "είναι στο δρόμο". Γιατί τώρα θα έχουμε καταλάβει τόσα κι άλλα τόσα που πριν απλά τα προσπερνούσαμε...».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariampekatwrou on

 

Η ίδια μας κάλεσε να πούμε αυτά που νιώθουμε, να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να κρατήσουμε ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους, ξεχνώντας τα δεδομένα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariampekatwrou on

 

«Σε λίγο η ζωή θα είναι και πάλι υπέροχη, ελεύθερη, χρωματιστή μα πρώτα απ´ολα θα είναι μία συνειδητοποιημένη ζωή... Πάμε δυνατά για το ωραίο που έρχεται...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariampekatwrou on

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ