Τομ Χανκς: Έστειλε ένα γράμμα που τα σπάει, σε 8χρονο που δέχεται bullying γιατί τον λένε... Κορόνα

Ο 8χρονος Κορόνα από την Αυστραλία έγραψε στον Τομ Χανκς για το bullying που υφίσταται λόγω του ονόματός του και η απάντηση του διάσημου σταρ ήταν άκρως συγκινητική.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς απέστειλε μια επιστολή και μια γραφομηχανή μάρκας Corona σ' έναν οκτάχρονο Αυστραλό, ο οποίος του ειχε γράψει για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του, που είναι ίδιο με εκείνο του ιού, του οποίου η έξαρση έχει επηρεάσει τη ζωή δισεκατ. ανθρώπων παγκοσμίως.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Ο Corona De Vries, οκτώ ετών από το Γκολντ Κόουστ της Πολιτείας του Κουίνσλαντ, είχε γραψει στον Χολιγουντιανό αστέρα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον είχαν περάσει περισσότερες από δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο παραλιακό αυτό θέρετρο της Αυστραλίας, καθώς είχαν διαγνωσθεί θετικοί στις εξετάσεις για COVID-19 .

Σύμφωνα με το Channel 7 News, το 8χρονο αγόρι φέρεται να είχε γράψει στον Χανκς λέγοντας: «Άκουσα τα νέα που εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορωνοϊό. Είστε εντάξει;».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Ο μικρός Αυστραλός πρόσθετε στην επιστολή του ότι αγαπάει το όνομά του, όμως τα παιδιά στο σχολείο τον αποκαλούν κοροϊδευτικά "κορωνοϊό", πράγμα που τον κάνει να νοιώθει «λύπη κι οργή».

«Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νοιώσουμε τόσο υπέροχα!» απάντησε ο Χανκς  στη δική του απάντηση, που είχε πληκτρολογηθεί σε μια γραφομηχανή Corona, την οποία είχε φέρει μαζί του στο Γκόλντ Κόουστ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

«Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ να έχει το όνομα Κορόνα- όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα», έγραψε ο δύο φορές τιμηθείς με βραβείο Όσκαρ στο αγόρι.

«Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει», προσθέτει στην επιστολή του ο Χανκς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποιήστε τη για να μου απαντήσεις», έγραφε ο ηθοποιός, που στο τέλος της επιστολής χειρόγραφα πρόσθεσε: «Υ.Γ. Έχεις ενα φίλο, ΕΜΕΝΑ»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ