Ανεκδιήγητος Τραμπ: Προτείνει ενέσεις με απολυμαντικά και σολάριουμ για να γλυτώσουμε από τον κορωνοϊό (βίντεο)

Απίστευτος Τραμπ!

Σάλο προκάλεσε για ακόμη μια φορά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη (23/04) για την εξέλιξη της πανδημίας, πρότεινε -απολύτως σοβαρά- την θεραπεία του κορωνοϊού με ένεση απολυμαντικού.

Την ώρα που οι ΗΠΑ θρηνούν τα περισσότερα θύματα του Covid-19 παγκοσμίως, με τους νεκρούς να πλησιάζουν τις 50.000 και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να έχουν ξεπεράσει τις 860.000 ο Πρόεδρος της Αμερικής κάνει δηλώσεις που ανησυχούν τον κόσμο και κυρίως τους επιστήμονες. 

 

 

Μπορώ να φανταστώ το απολυμαντικό να σκοτώνει τον ιό μέσα σε ένα λεπτό. Σε ένα λεπτό! Υπάρχει τρόπος να το χορηγήσουμε με ένεση ή να κάνουμε κάποιον καθαρισμό; Βλέπετε, ο ιός εισέρχεται στους πνεύμονες και κάνει τεράστια ζημιά. Θα είχε ενδιαφέρον να το ελέγξουμε".

Μετά τις ενέσεις απολυμαντικών δεν δίστασε να προτείνει την έκθεση ασθενών σε υπεριώδη ακτινοβολία, καθώς έρευνες έδειξαν πως ο κορονοϊός εξασθενεί πιο γρήγορα όταν εκτίθεται στον ήλιο και τη ζέστη.

 

 

Γρήγορα ξέσπασε σάλος στα social media κατά του Τραμπ, με πολλούς γιατρούς να προειδοποιούν για την επικίνδυνη στάση του αναφέρει η Telegraph.

«Οι ενημερώσεις από τον Τραμπ είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Μποϊκοτάζ στην προπαγάνδα. Ακούστε τους ειδικούς. Και σας παρακαλώ μην πιείτε απολυμαντικό», τόνισε μέσω Twitter ο Ρόμπερτ Ράιχ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ