Nαόμι Κάμπελ: Η διατροφή ενός supermodel - Η αποκάλυψη για το βραδινό της φαγητό, τις τροφές που δεν αγγίζει & τις μέρες που τρέφεται μόνο με νερό!

Η περίεργη δίαιτά της...

H Nαόμι Κάμπελ η οποία σε ένα μήνα γίνεται 50 ετών, είναι ένα από τα πιο όμορφα supeermodels της δεκαετίας του 90. H μαύρη γαζέλα παραμένει ακόμα αψεγάδιαστη κα εντυπωσιάζει σε κάθε fashion show στο οποίο βρίσκεται. 

Το top model αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο το μυστικό που την βοηθά να διατηρεί το κορμί της σε αυτή την κατάσταση, εκτός από τα γονίδια που έχει κληρονομήσει φυσικά.

Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι το μεγάλο όπλο της για τέλεια εμφάνιση είναι ότι το γεύμα της είναι και το δείπνο της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Join me today as I interview a very dear friend of mine, the amazingly talented @pppiccioli live on YouTube at 3pm EST. #NoFilterWithNaomi Link in bio. ❤️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

 

Δηλαδή τρώει μόνο μια φορά την ημέρα. Είπε συγκεκριμένα:

"Το μεσημεριανό μου είναι και το βραδινό μου, αφού τρώω μόνο ένα γεύμα την ημέρα".

Επίσης, η Ναόμι είπε πως αποφεύγει εντελώς τα γαλακτοκομικά και τις τροφές με γλουτένη και συχνά ετοιμάζει μόνη της τα γεύματα της.

 

 

Και πρόσθεσε ότι τρώει μόνο όταν το χρειάζεται και νιώθει ότι πρέπει να φάει, ενώ όταν έχει ζέστη μπορεί κάποιες μέρες να μην φάει καθόλου και να πιει μόνο χυμούς.

"Τρώω όταν θέλω και δεν αφήνω τον εαυτό μου να ξελιγωθεί. Αν θέλω να περάσω μια μέρα χωρίς φαγητό το κάνω και πίνω μόνο νερό ή χυμούς ανάλογα με το πώς νιώθω. Όταν έχει ζέστη πολλές φορές θέλω μόνο να πιω χυμό" είπε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding outfits 1 year ago @themarcjacobs @chardefrancesco . I danced the night away till I had got to Cape Town ??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TommyXLewis ? @tommyhilfiger @lewishamilton @hermusicofficial ?? #LFW@

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

 

"Δεν είναι κάτι που προγραμματίζω. Μπορεί να είναι μία μέρα, μπορεί να είναι δύο μέρες την εβδομάδα. Ανάλογα με το πότε θα νιώσω ότι θέλω να το κάνω".

Η Ναόμι δεν χρησιμοποιεί ποτέ γαλακτοκομικά προϊόντα και γλουτένη στη μαγειρική της και έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι κάνει "νηστεία" για μέρες πριν από μια επίδειξη μόδας αναφέρει το nzherald.

Όσο για το αν ξεφεύγει ποτέ στη διατροφή της, αποκάλυψε ότι οι Κυριακές της είναι ελεύθερες και τότε τρώει γλυκά που φτιάχνει η ίδια, κέικ ή πουτίγκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ