Good news η topwoman Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Κάνει συναυλία με φορτηγό στην Αθήνα – Ανοίξτε τα παράθυρα λέει ο Μπακογιάννης (φωτό & βίντεο)

Γυρνάει μέσα στην Αθήνα τραγουδώντας... 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ανέβηκε σε ένα φορτηγό μαζί με τους μουσικούς της και με αυτό γυρίζει σήμερα την Αθήνα τραγουδώντας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αφού δεν μπορούμε να πάμε εμείς στην @alkistisprotopsalti ήρθε εκείνη σε εμάς! Σε ευχαριστούμε που γέμισες την πόλη μας με μελωδίες και τραγούδια! #apotondromomeagapi #kyriakosmitsotakis #omada_ypefthinotitas #omada_ypefthinotitas_nproastia #myneadimokratia #my_neadimokratia #galazia_parataxi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ομάδα Υπευθυνότητας (@omada_ypefthinotitas) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Της εξοχής τα πρωινά θα τα βρούμε ξανά αγκαλιά στο κρεβάτι και δεν πειράζει που τόσο νωρίς θα κοιτάμε χωρίς να γυρεύουμε κάτι. Της σιγουριάς τα υλικά είναι λόγια γλυκά σε κασέτες γραμμένα γι’ αυτά που ήρθανε τόσο αργά μα τα πήρε η καρδιά με τα χέρια ανοιγμένα. Η Σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα σαν ταξιδάκι αναψυχής μ’ ένα κρυμμένο τραύμα. Μια παραλία ερημική και ν’ απλώναμε εκεί της ζωής μας το βήμα και δεν πειράζει που τόσα φιλιά πριν να γίνουν παλιά θα τα πάρει το κύμα. Κι εκεί στην άκρη της γραμμής θα χαρίζουμε εμείς τα παλιά μας κομμάτια σ’ αυτά που ήτανε τόσο μικρά μα που ρίχναν σκιά για να μοιάζουν παλάτια.» ❤️ Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο αγαθό..και εσύ @alkistisprotopsalti είσαι καταπληκτική. Μπράβο! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIACHRONIQUE (@diachronique) στις

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη». «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!» 

Η καλλιτέχνις ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι για την ιδιαίτερη συναυλία της και επισκέφθηκε γειτονιές του κέντρου της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ