Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε στους δρόμους & ευχαριστεί γιατρούς & νοσηλευτές - Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσφέρει μάσκες στην γειτονιά του στα Σεπόλια

Η ανάρτηση του Κ. Μπακογιάννη για την κινητή συναυλία της Πρωτοψάλτη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, θέλοντας να συμβάλει στην προστασία από τον κορωνοϊό, δώρισε στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων 10.000 μάσκες για τους εργαζόμενους και τη γειτονιά των Σεπολίων στην τέταρτη Δημοτική Κοινότητα, απ’ όπου ξεκίνησαν την αθλητική του καριέρα.

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου και ο Αντιπρόεδρος Γιούρκας Σεϊταρίδης βρέθηκαν στο ανοικτό γήπεδο Σεπολίων και παρέδωσαν μάσκες στον πρόεδρο της τέταρτης Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Ρωμανέα, αλλά και στον πρόεδρο του Τρίτωνα, την ομάδα που ξεκίνησαν τα αδέλφια τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, Νίκο Παπακώστα.

 

 

Αμέσως μετά μετέβησαν στο Δημοτικό Ιατρείο της περιοχής, όπου παρέδωσαν κι εκεί αριθμό μασκών στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Το «ευχαριστώ» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη…

Η κινούμενη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ήταν το δικό της «ευχαριστώ» στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία, σε «γιατρούς, νοσηλευτές, όλους όσους «πολεμούν» για να κρατηθεί η «ζωή» των συμπολιτών μας που κινδυνεύουν από την πανδημία.

Good news η topwoman Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Κάνει συναυλία με φορτηγό στην Αθήνα – Ανοίξτε τα παράθυρα λέει ο Μπακογιάννης (φωτό & βίντεο)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το δικό μου «ευχαριστώ»σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία :Γιατρούς , νοσηλευτές, όλους όσους βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η «ζωή μας» αυτές τις μέρες ,στους ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου που «άντεξαν»και αντέχουν ... Αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό !Ηταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς ... και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος γι αυτό που έγινε ...Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια ,τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας ...με τραγούδια και δάκρυα χιαστή ... Ευχαριστώ το Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη για την υλοποίηση της ιδέας μου ...Τους τρεις μουσικούς που παίξανε κι αυτοί με τη καρδιά τους στη κινούμενη πλατφόρμα του φορτηγού #thomaskontogeorgis #pantelisntzialas #petrosvarthakouris τον τεχνικό ήχου #zachariasstamoulos και την @toniadrag που κι αυτοί εθελοντικά στήριξαν την κινούμενη συναυλία. «Απ το δρόμο με αγάπη» Η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας!!! Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν”ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς . Όσον αφορά το σοβαρότατο θέμα των μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών και των δικαιούχων της μουσικης ,συνεχιζουμε να το διεκδικούμε μέσω του σωματείου μας και άλλων φορέων .Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε ! ???@alexmaragos #greece #beautifulpeople #mybeautifulcountry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

 

Το τρίωρο πρωινό που έζησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τους συνεργάτες της στους δρόμους της Αθήνας ήταν «συγκλονιστικό» και μας συγκίνησε όλους.

Συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους - Ο Κυρ. Μητσοτάκης βγήκε από το Μαξίμου για να την απολαύσει (φωτό)

 

Η ανάρτηση του Κ. Μπακογιάννη για την κινητή συναυλία της Πρωτοψάλτη

Ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδωσε το δικό του «ευχαριστώ» για την εκπληκτική συναυλία που έδωσε.

Ο κ. Μπακογιάννης κάνει λόγο για «μια υπέροχη μέρα που όλοι οι Αθηναίοι δεν θα ξεχάσουμε». Ανατολικά έγραψε: Χθες ήταν μια υπέροχη μέρα που όλοι οι Αθηναίοι δεν θα ξεχάσουμε.

 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μοναδική @alkistisprotopsalti , στον Θωμά, στον Πέτρο, στον Παντελή και στην Τώνια για την αισιοδοξία, τα χαμόγελα και τη χαρά που προσέφεραν από τον δρόμο με αγάπη. Και ας διακόπηκε κάποια στιγμή το τραγούδι από τα δάκρυα συγκίνησης. Και κάτι ακόμα: η μουσική ενώνει, δεν διχάζει ποτέ. @technopolis_athens @thisisathens».

 

Ο σεφ, Άρης Βεζενές, βοηθάει γιατρούς & νοσηλευτές

Εκτός από μάσκες και θέαμα ο σεφ, Άρης Βεζενές, μοιράζει καθημερινά φαγητό σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν την μάχη με τον κορωνοϊό. Έτσι με αυτή την κίνηση του θέλει να πει το δικό του «ευχαριστώ» σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

 

 

Όλοι είμαστε ένα σε αυτόν πόλεμο με τον αόρατο εχθρό και βοηθάμε όσους μας χρειάζονται…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ