O Bill Gates προβλέπει: Tο εμβόλιο μπορεί να είναι έτοιμο σε 2 χρόνια (βίντεο)

Όσα είπε ο συνιδρυτής της Microsoft για το εμβόλιο του κορωνοϊού...

Το ίδρυμα του Bill και της Melindas Gates έχει αφιερωθεί, με όλες του τις δυνάμεις στη "μάχη" κατά του κορωνοϊού και την ανακάλυψη του εμβολίου.

Πριν από λίγες ημέρες ο μεγιστάνας συνιδρυτής της Microsoft, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή "The Daily Show" ότι το ίδρυμά του χρηματοδοτεί την κατασκευή εργοστασίων για την παρασκευή εμβολίων κατά του κορωνοϊού, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ίδρυμα Gates έχει προσφέρει 250 εκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Bill Gates, μιλώντας στο CNN, ανέφερε σχετικά με το πότε θεωρεί πως θα είναι έτοιμο το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, «Αν όλα πήγαιναν τέλεια, θα μπορούσαμε να έχουμε το εμβόλιο μέσα σε έναν χρόνο... Αυτό μπορεί να μην το καταφέρουμε τελικά και να χρειαστούν περίπου δύο χρόνια».

Ο ίδιος τόνισε πως η παραγωγή του εμβολίου δύσκολα θα έχει ξεκινήσει μέχρι το τέλος του έτους, καθώς θα πρέπει να γίνουν δοκιμές τόσο για την ασφάλεια, όσο και για την αποτελεσματικότητά του.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ