Θερμομέτρηση τώρα παντού: Αυτή είναι η εικόνα που θα βλέπετε συνέχεια από εδώ και πέρα (φωτό)

Η "πρεμιέρα" της νέας κανονικότητας στα δικαστήρια...

Σήμερα άνοιξαν και πάλι τα δικαστήρια σε όλη τη χώρα, με τους πολίτες να αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως θα είναι η νέα "κανονικότητα", στην οποία αναφέρονται το τελευταίο διάστημα οι αρμόδιοι υπουργοί.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες αυτές από το Ειρηνοδικείο και το Πρωτοδικείο Αθηνών, από σήμερα γίνεται θερμομέτρηση σε όλους από τον Ερυθρό Σταυρό.

Η μερική λειτουργία του Ειρηνοδικείου και Πρωτοδικείου της Αθήνας ξεκίνησε με τήρηση αυστηρών μέτρων ασφαλείας, ωστόσο, η "πρεμιέρα" της νέας κανονικότητας βρίσκει εκτός δικαστηρίων τους δικηγόρους οι οποίοι απέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους.

Στο Πρωτοδικείο υπήρξαν ελάχιστες προσελεύσεις πολιτών -σύμφωνα με τις διατάξεις, οι δίκες θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία διαδίκων- από την κεντρική πύλη του συγκροτήματος της Ευελπίδων που είναι η μόνη ανοικτή.

Όπως φαίνεται, πάντως, η θερμομέτρηση θα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας από εδώ και πέρα.

Επίσης, πέρα από την μέτρηση της θερμοκρασίας, η πλειοψηφία όσων βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια ήταν εφοδιασμένοι με μάσκες και γάντια - τα οποία επίσης θα αποτελέσουν απαραίτητα αξεσουάρ μας για το επόμενο διάστημα.

(Photo: Eurokinissi/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ