Βίκυ Χατζηβασιλείου μόλις ταξίδεψε με αεροπλάνο & Περιγράφει λεπτό προς λεπτό την εμπειρία της στο αεροδρόμιο

"Ο ιός μένει στις πλαστικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 μέρες!"

Από τη Θεσσαλονίκη, όπου περνά τις μέρες της καραντίνας, λόγω Κορωνοϊού, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ταξίδεψε αεροπορικώς στην Αθήνα, με αφορμή την επανέναρξη των γυρισμάτων του show του Open, Just The 2 Of Us, όπου διαγωνίζεται.

 

Με μία επεξηγηματική και ιδιαίτερα οργισμένη ανάρτησή της στο instagram, η παρουσιάστρια περιέγραψε την έλλειψη μέτρων προστασίας κατά της θανατηφορας πανδημίας που διαπίστωσε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, πριν επιβιβαστεί στην πτήση για Αθήνα.

 

«Άλλη μια…απλή εβδομάδα ξεκινά. Εγώ αναγκαστικά χρειάστηκε σήμερα να ταξιδέψω για τη δουλειά μου. Φόρεσα τη μάσκα μου, τα γυαλιά μου, το πλαστικό πανωφόρι μου, τα γάντια μου μιας χρήσης, κι έφτασα στο αεροδρόμιο. Στον έλεγχο χειραποσκευών μου έδωσαν την πλαστική λεκάνη που χρησιμοποίησε ο προηγούμενος κύριος(άραγε ήταν φορέας? Ασυμπτωματικός?

Ή ήταν ο προηγούμενος απ αυτόν που χρησιμοποίησε την ίδια λεκάνη?…) Πρότεινα στον υπεύθυνο του αεροδρομίου να έχουν απολυμαντικά σπρέι για να απολυμαίνει ο κάθε επιβάτης τη δική του λεκάνη ώστε να αποφύγουμε την όποια διασπορά του covid 19. Ο ιός μένει στις πλαστικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 μέρες! Συμφώνησε. Εκ των υστέρων. ΜΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΙΝΉ ΛΟΓΙΚΉ??Δεν μας θερμομέτρησε δε κανείς!

Μετά προχώρησα στο ένα και μοναδικό κυλικείο που λειτουργεί στο ερημωμένο αεροδρόμιο Μακεδονία, για να αγοράσω χαρτομάντιλα. Όταν μου έδωσε ο πωλητής τα ρέστα, αναλογίστηκα πόσα χέρια τα έχουν ακουμπήσει πριν από μένα…. Ο ιός παραμένει στις μεταλλικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 ημέρες.

Όταν έφτασα στο gate, μου ζητήθηκε, εκτός βέβαια από την ταυτότητα, και το δικαιολογητικό του ταξιδιού μου. Τα έδειξα τη συνοδό εδάφους η οποία τα πήρε στα χέρια της (φορώντας γάντια), για να τα τσεκάρει. Κι αν εγώ είμαι φορέας χωρίς να το γνωρίζω, και η συνοδός έκανε διασπορά του ιού από τα δικά μου έγγραφα, στους υπόλοιπους επιβάτες μέσω των δικών τους εγγράφων? Όπως καταλαβαίνετε, δεν αλλάζει τα γάντια της σε κάθε επιβάτη!…

Κατόπιν μπήκαμε στο λεωφορείο! Χωρίς καμία επιβεβλημένη απόσταση ασφαλείας. Ο ένας δίπλα στον άλλον!! Και όταν μπήκαμε στο αεροσκάφος, 14 επιβάτες όλοι κι όλοι, αντί να μας τοποθετήσουν σε απομακρυσμένες θέσεις, καθόμασταν 4, 4, ανά σειρά!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!! Αυτό που ΚΑΤΆΛΑΒΑ όμως σίγουρα είναι ότι από όλα τα ατομικά μέτρα που λαμβάνει ο καθένας, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ : ΤΟ ΣΤΑΎΡΟ ΤΟΥ! ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ?…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άλλη μια...απλή εβδομάδα ξεκινά. Εγώ αναγκαστικά χρειάστηκε σήμερα να ταξιδέψω για τη δουλειά μου. Φόρεσα τη μάσκα μου, τα γυαλιά μου, το πλαστικό πανωφόρι μου, τα γάντια μου μιας χρήσης, κι έφτασα στο αεροδρόμιο. Στον έλεγχο χειραποσκευών μου έδωσαν την πλαστική λεκάνη που χρησιμοποίησε ο προηγούμενος κύριος(άραγε ήταν φορέας? Ασυμπτωματικός? Ή ήταν ο προηγούμενος απ αυτόν που χρησιμοποίησε την ίδια λεκάνη?...) Πρότεινα στον υπεύθυνο του αεροδρομίου να έχουν απολυμαντικά σπρέι για να απολυμαίνει ο κάθε επιβάτης τη δική του λεκάνη ώστε να αποφύγουμε την όποια διασπορά του covid 19. Ο ιός μένει στις πλαστικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 μέρες! Συμφώνησε. Εκ των υστέρων. ΜΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΙΝΉ ΛΟΓΙΚΉ??Δεν μας θερμομέτρησε δε κανείς! Μετά προχώρησα στο ένα και μοναδικό κυλικείο που λειτουργεί στο ερημωμένο αεροδρόμιο Μακεδονία, για να αγοράσω χαρτομάντιλα. Όταν μου έδωσε ο πωλητής τα ρέστα, αναλογίστηκα πόσα χέρια τα έχουν ακουμπήσει πριν από μένα.... Ο ιός παραμένει στις μεταλλικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 ημέρες. Όταν έφτασα στο gate, μου ζητήθηκε, εκτός βέβαια από την ταυτότητα, και το δικαιολογητικό του ταξιδιού μου. Τα έδειξα τη συνοδό εδάφους η οποία τα πήρε στα χέρια της (φορώντας γάντια), για να τα τσεκάρει. Κι αν εγώ είμαι φορέας χωρίς να το γνωρίζω, και η συνοδός έκανε διασπορά του ιού από τα δικά μου έγγραφα, στους υπόλοιπους επιβάτες μέσω των δικών τους εγγράφων? Όπως καταλαβαίνετε, δεν αλλάζει τα γάντια της σε κάθε επιβάτη!... Κατόπιν μπήκαμε στο λεωφορείο! Χωρίς καμία επιβεβλημένη απόσταση ασφαλείας. Ο ένας δίπλα στον άλλον!! Και όταν μπηκαμε στο αεροσκάφος, 14 επιβάτες όλοι κι όλοι, αντί να μας τοποθετήσουν σε απομακρυσμένες θέσεις, καθόμασταν 4, 4, ανά σειρά!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!! Αυτό που ΚΑΤΆΛΑΒΑ όμως σίγουρα είναι ότι από όλα τα ατομικά μέτρα που λαμβάνει ο καθένας, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ : ΤΟ ΣΤΑΎΡΟ ΤΟΥ! ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ?... Καλή εβδομάδα!...❤ #newweek #mondaymood #monday #airport #staypostive #vikyhatzivasiliou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou? (@vikyhatzivasiliou) στις

 

Καλή εβδομάδα!…», έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευση της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ