Αυτά είναι τα 6 παιδιά του Μπόρις Τζόνσον με τρεις διαφορετικές γυναίκες – Ποιες είναι

Δείτε όλη την οικογένεια του Βρετανού πρωθυπουργού…

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η σύντροφός του Κάρι Σίμοντς έγιναν γονείς ενός αγοριού.

Στη δήλωση που κυκλοφόρησε το ζευγάρι ανέφερε ότι απέκτησαν ένα "υγιές αγοράκι σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίς το πρωί".

Ας δούμε όμως όλη την οικογένεια του πρωθυπουργού της Βρετανίας...

Η Λάρα Λετίς Τζόνσον είναι η μεγαλύτερη κόρη του πρωθυπουργού της Βρετανίας, την οποία την είχε αποκτήσει στον πρώτο του γάμο με την Μαρίνα Ουίλερ το 1993. Η ίδια εκτός από το επώνυμο του πατέρα της έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί και της μητέρας της.

Η Λάρα αποφάσισε να σπουδάσει Λατινικά και πριν κερδίσει μία θέση στο St Andrews University πήγαινε στη σχολή, Bedales με δίδακτρα που άγγιζαν τις 33,000 λίρες ετησίως. Τώρα εργάζεται ως δημοσιογράφος, συγγραφέας, αρθρογράφος κάνοντας ακόμη και live μεταδόσεις στο Λονδίνο.

 

 

Ο Μίλο Άρθουρ Τζόνσον προέρχεται επίσης από τον πρώτο γάμο του Μπόρις Τζόνσον και τώρα είναι 24 ετών. Έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, ενώ παρακολούθησε το Westminster School, του οποίου τα δίδακτρα ανέρχονται σε 27,000 λίρες το χρόνο. Σπούδασε στο Αφρικανικές Σπουδές στο London's School of Oriental και εκτός από Αγγλικά, μιλά Αραβικά, Ρώσικα και Γαλλικά.

 

Η Κάσσια Πίτσες Τζόνσον είναι 22 χρονών και τελείωσε το Highgate School, που κοστίζει 18,000 λίρες το χρόνο. Η Κάσσια είναι συγγραφέας όπως ο πατέρας της και η μεγαλύτερη αδελφή της.

Ο Τέοντορ Απόλλο Τζόνσον είναι ο μικρότερος γιος που είχε αποκτήσει ο Μπόρις Τζόνσον με την Μαρίνα Ουίλερ και είναι 20 ετών. Ο Τέοντορ σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, ενώ δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι΄αυτόν. Ακούγεται, όμως, ότι έχει τελειώσει κι εκείνος ιδιωτικό σχολείο στο Λονδίνο.

Φωτογραφόιες: DailyMail

 

Η Στέφανι Μάκινταιρ Τζόνσον είναι καρπός του έρωτά του με την Χέλεν Μάκινταιρ. Γεννήθηκε το 2009 και τότε η μητέρα της προσπάθησε να κρατήσει τη γέννηση της κρυφή, ενώ δεν δίστασε να κινηθεί νομικά απέναντι σε μία εφημερίδα που ήθελε να τη δημοσιοποιήσει, προκειμένου να το αποφύγει. Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε, ότι ο κόσμος είχε το δικαίωμα να γνωρίζει για την κόρη του Τζόνσον.  Σήμερα, η Στέφανι δεν έχει σχεδόν καθόλου σχέσεις με τον πατέρα της, ούτε με τα ετεροθαλή αδέλφια της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ