Το eirinika παρουσιάζει την Έλενα Παπαγεωργίου που δημιουργεί στο atelier της υπέροχες μάσκες υψηλής ποιότητας από βαμβάκι με επένδυση

Δείτε τις δημιουργίες της…

Μπορεί πολλά πράγματα να αλλάζουν στη ζωή μας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η νέα πραγματικότητα δεν θα περιλαμβάνει κανόνες και οδηγίες. Ο κυριότερος κανόνας γίνεται η μάσκα, καθώς πλέον χωρίς αυτή δεν μπορούμε να εισέλθουμε στα μικρά καταστήματα και στα ΜΜΜ.

 

Μια καθημερινότητα που μπορεί να δοθεί ως παράδειγμα είναι αυτή της Έλενας Παπαγεωργίου, η οποία πραγματικά έχει κάνει τις μάσκες τρόπο ζωής. Μπαίνει στο atelier της, παίρνει την ραπτομηχανή της και δημιουργεί μάσκες για όλους εμάς, σε πολλά υπέροχα σχεδία. Μάσκες οι οποίες είναι φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας βαμβάκι με επένδυση για μεγαλύτερη προστασία και φιλικές για το δέρμα.

 

Για την Έλενα το ταξίδι της στον κόσμο της μόδας ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Το όνειρο της πέρασε μέσα από το θέατρο, την τηλεόραση και γέμισε εμπειρίες και γνώσεις μοναδικές. Αγαπά να δημιουργεί εξαίσια ενδύματα γεμάτα φινέτσα για κάθε πελάτισσα που απολαμβάνει την ιδιαιτερότητα των δημιουργιών της.

 

Μια γυναίκα που ομολογούμενος εμπνέεται από την καθημερινότητα, μια ανοιξιάτικη μυρωδιά, ένα ταξίδι, ένα τοπίο.

 

Ως γνησία δημιουργικός άνθρωπος και μέσα στην περίοδο της καραντίνας απέδειξε πως η αγάπη για τα δικά της πρόσωπα, μπορεί να μεταφραστεί ως αγάπη για το κοινωνικό σύνολο. Ξεκίνησε να κατασκευάζει μάσκες προστασίας για την οικογένεια της και στη συνεχεία επέκτεινε το έργο αυτό για κάθε συνάνθρωπο.

 

Το κόστος κάθε μάσκας κυμαίνεται περί τα 5 ευρώ και δυνατότητα παρέχεται στο λογαριασμό facebook Elena Papageorgiou.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ