Σαντορίνη: Εγκαταστάθηκαν οι πρώτες ξαπλώστρες με πλέξιγκλας – Το αντισηπτικό στο χέρι και… βουτιά (φωτό)

Πλεξιγκλάς ανά δύο ξαπλώστρες και με απόσταση 4 μέτρων

Διαφορετικό αναμένεται το φετινό καλοκαίρι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τους επιχειρηματίες στα νησιά πάντως να έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες. 

Μάλιστα στην Σαντορίνη έχουν εγκατασταθεί τα πρώτα πλεξιγκλάς και αντισηπτικά σε ξαπλώστρες σε beach bar. 

Έχουμε φτιάξει μια κατασκευή με πλεξιγκλάς που το είδαμε από το εξωτερικό. Είναι ένας χώρος ανά δύο ξαπλώστρες και με απόσταση 4 μέτρων το ένα σετ ξαπλώστρας από το άλλο. Έχουμε αντισηπτικά και απολύμανση και θα κάνουμε συνεχή αλλαγή πετσέτας μιας χρήσης και στρωμάτων. Πιστεύουμε ότι έτσι θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε", δηλώνει ο Ιταλός Charlie Chahine, μόνιμος κάτοικος και ιδιοκτήτης επιχειρήσεων στο νησί της Σαντορίνης που αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή την κατασκευή από πλέξιγκλας στο beach bar "Demilmar" στην Μαύρη Παραλία στην Περίσσα.

Το κόστος της κατασκευής με τα πλέξιγκλας

Οσον αφορά το κόστος της μοναδικής κατασκευής που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο beach bar στην Μαύρη Παραλία αναφέρει πως «η οικονομικότερη λύση μπορεί να ξεκινά από τα 150 ευρώ, ενώ μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 1.000 ανάλογα με το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί, αλλά και τις τροποποιήσεις που θέλει να κάνει κάθε επιχειρηματίας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ