Ρίξε στο νυφικό μου σπίρτο να πυρποληθεί: Ιταλός σχεδιαστής νυφικών τα καίει λόγω αναδουλειάς (φωτό)

Ο Pietro Demita θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η γειτονική μας Ιταλία, η οποία πλήττεται έντονα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Τα συνολικά κρούσματα στη χώρα έχουν ξεπεράσει πλέον τις 210.000, ενώ οι νεκροί από την πανδημία είναι περισσότεροι από 28.800.

Όπως είναι λογικό, η οικονομική δραστηριότητα έχει ατονίσει πολύ, οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα μουδιασμένοι και φοβισμένοι λόγω της κατάστασης και το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι το να... παντρευτούν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pietro Demita (@pide77) on

Οι γάμοι που αναβάλλονται είναι πολλοί - σε όλο τον κόσμο - με τους σχεδιαστές νυφικών να πλήττονται ιδιαίτερα από την κατάσταση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raffaele l'Alchimista (@alchimistagram) on

O σχεδιαστής νυφικών Pietro Demita, από το Lecce της Ιταλία αποφάσισε να... βάλει φωτιά και να κάψει ολόκληρη τη νέα συλλογή νυφικών του, θέλοντας έτσι να διαμαρτυρηθεί για το lockdown στο οποίο βρίσκεται η χώρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pietro Demita (@pide77) on

«Έβαλα φωτιά στις δημιουργίες μου, τους καρπούς των κόπων και του ταλέντου μου, για να στείλω ένα ισχυρό μήνυμα» είπε ο Demita στον Observer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pietro Demita (@pide77) on

Ο ίδιος, όπως λέει, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για όλες τις πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις που λαμβάνονται καθ' όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pietro Demita (@pide77) on

Αν και υπήρχαν ελπίδες και προσδοκίες για γρήγορη επιστροφή στην "κανονικότητα", ιδιαίτερα στη Νότια Ιταλία, όπου τα κρούσματα κορωνοϊού ήταν λιγότερα από ότι στον Βορρά, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί άμεσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pietro Demita (@pide77) on

Οι Ιταλοί βρίσκονται σε καραντίνα ήδη περισσότερες από 50 ημέρες, με την χώρα να εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Παράλληλα, πολλοί υποστηρίζουν πως η καραντίνα έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τόσο την ψυχολογία, όσο και τα οικονομικά των Ιταλών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pietro Demita (@pide77) on

«Αν δεν επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα, ο ιός θα έχει σκοτώσει όχι μόνο χιλιάδες ανθρώπους αλλά και ολόκληρη την οικονομία» αναφέρουν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον Guardian.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ