Η 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη μίλησε live στο instagram στην Ειρήνη Νικολοπούλου για το Greek Mask Project: Το κορίτσι - Good News εν μέσω κορωνοϊού (βίντεο)

Η μόλις 16 ετών Κοραλία Χατζηγιαννάκη δημιούργησε το "The Greek Mask Project".

Εν μέσω κορωνοϊού η 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, προσφέροντας, όπως μπορούσε στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Το κορίτσι - Good News, που δημιούργησε το "The Greek Mask Project", μίλησε live στο Instagram στην Ειρήνη Νικολοπούλου το βράδυ της Κυριακής. 

Όπως ανέφερε η Κοραλία, δημιούργησε το συγκεκριμένο project, προκειμένου να εμψυχώσει γιατρούς και νοσηλευτές, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της "μάχης".

(Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Ήθελα να φτιάξω κάτι σαν την ελληνική φανέλα, που φορούν οι αθλητές για να πάνε στον αγώνα... Έτσι και αυτή η μάσκα είναι κάτι αντίστοιχο» ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή Κοραλία, 

Η ίδια χρηματοδότησε μόνη της την πρώτη φάση του "The Greek Mask Project", ενώ μάσκα της έφτασε μέχρι και το γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

(Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Η ιδέα ήταν να είναι όλα ελληνικά... Και γι'αυτό ήρθα σε επαφή με έναν Έλληνα παραγωγό, που έφτιαξε τις μάσκες, με έναν Έλληνα γραφίστα... Και τα κουτιά ήταν και εκείνα ελληνικά» ανέφερε η Κοραλία.

(Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Όπως είπε η ίδια μιλώντας στην Ειρήνη Νικολοπούλου, live στο instagram, παρέδωσε 300 μάσκες πρώτα στον "Ευαγγελισμό" και στη συνέχεια στο νοσοκομείο "Σωτηρία", ενώ χθες, Δευτέρα, παρέδωσε άλλες 300 μάσκες στο νοσοκομείο "Αττικόν".

(Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Μάλιστα, στη δεύτερη φάση η χρηματοδότηση του project έγινε από δωρεές ανθρώπων, στα social media, που πήραν παράδειγμα από την πρωτοβουλία της Κοραλίας και θέλησαν να συμβάλλουν, ενώ, όπως είπε η ίδια, αρκετοί ήταν και οι συμμαθητές της που την προσέγγισαν θέλοντας να βοηθήσουν.

(Photo: EUROKINISSI)

Η νεαρή μαθήτρια της Β΄ Λυκείου ονειρεύεται να σπουδάσει Οικονομικά και Ιστορία της Τέχνης, όπως αποκάλυψε στην Ειρήνη Νικολοπούλου.

(Photo: EUROKINISSI)

Ένα πραγματικά φωτεινό παράδειγμα από ένα κορίτσι Good News!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ