Η οικογένεια Ξυλούρη παρέδωσε όπλο στην Αστυνομία - Το μήνυμα ενότητας του Δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη

Το όπλο παραδόθηκε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων από εκπροσώπους της οικογένειας του Γιώργου Ξυλούρη, που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια.

Φως σε όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια αναμένεται να ρίξει ένα όπλο, το οποίο θα μπει στο μικροσκόπιο των Αστυνομικών Αρχών.

Το όπλο παραδόθηκε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων από εκπροσώπους της οικογένειας του Γιώργου Ξυλούρη, που έπεσε νεκρός κατά τη φονική συμπλοκή στο χωριό της Κρήτης, όπως αναφέρει το e-kriti.gr.

Το όπλο πρόκειται να εξεταστεί και να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε ή όχι κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής. 

Να σημειωθεί ότι κατά την αυτοψία των Αρχών, βρέθηκαν δύο διαφορετικών ειδών κάλυκες.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στο "Ράδιο Κρήτη", έστειλε μήνυμα ενότητας.

«Θα εργαστούμε συστηματικά ως δημοτική αρχή, στην κατεύθυνση στήριξης των οικογενειών των δύο θυμάτων. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ανήλικα παιδιά, τα οποία θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Το μήνυμά μου είναι καταλαγή και από εκεί και πέρα θα μπορέσουμε να βγούμε ξανά στο ξέφωτο» τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ