Η Μαρίνα Βερνίκου στην Ελεονώρα Μελέτη: Η οικογένειά μου ήταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα – Μάλλον το έφερε ο Μίλτος από το Λονδίνο (βίντεο)

Την δική της ιστορία με τον φονικό ιό περιέγραψε η επιχειρηματίας... 

Στα "Μεσάνυχτα" της μετά-καραντίνας εποχής βρέθηκε η Μαρίνα Βερνίκου και μίληε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας της ούσα ένα από τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού. 

Ημασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα και δεν μας είχε πάει καν το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό. Γύρισε ο Μίλτος από ταξίδι στο Λονδίνο, από εκεί πρέπει να το έφερε, την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά εμείς ως οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε σοβαρά, συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας. 

Η Μαρίνα Βερνίκου στην Ελεονώρα Μελέτη: Η οικογένειά μου ήταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα – Μάλλον το έφερε ο Μίλτος από το Λονδίνο (βίντεο)

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πήγαμε Βουλγαρία και κάναμε σκι. Μετά γυρίσαμε πίσω, πήγαμε σε ένα σπίτι στο βουνό που ήμασταν καλεσμένοι και είχαν ήδη περάσει πέντε μέρες που δεν αισθανόταν καλά, όχι κάτι πολύ σοβαρό όμως, όχι κάτι ανησυχητικό.

Η φίλη μας που μας είχε καλέσει μας είπε ότι ο οδηγός της είχε κορονοϊό, είχε τα ίδια συμπτώματα και λέγαμε “λες”; Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά τα μικρά. Δεν είχαν τίποτα. Τη δεύτερη εβδομάδα ήταν έντονα τα συμπτώματα», είπε μεταξύ άλλων η φωτογράφος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ