Ανώγεια: Ο Ντελικανής Λευτέρης Καλομοίρης είχε δει κακό όνειρο λίγες ημέρες νωρίτερα

Το προφητικό όνειρο.

Δίδαξε πολιτισμό σήμερα η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στον μικρό επικήδειο που εκφώνησε για τον πατέρα της στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων.

Μαζί με τον πατέρα της αποχαιρέτησε και το Γιώργο Ξυλούρη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό", είπε χαρακτηριστικά καλώντας την ανωγειανή κοινωνία να παραμείνει ψύχραιμη και ενωμένη.

Δείτε επίσης: Θρήνος στην κηδεία του 63χρονου ντελικανή - Τα σπαρακτικά λόγια της κόρης του θύματος: «Θρηνούμε για τον πατέρα μου & κλαίμε και για τον άλλο νεκρό»

 

Ένα όνειρο που φέρεται να είχε δει ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε κοντινό του πρόσωπο ο 29χρονος γιος του εκλιπόντος.

Ο Λευτέρης Καλομοίρης, μια ημέρα πριν το φονικό ήταν ανήσυχος γιατί είχε δει όνειρο τη συγχωρεμένη τη μάνα του σύμφωνα με το cretalive.

Δείτε επίσης: Κατάθεση Καλομοίρη: Η μάνα μου ούρλιαζε, ο πατέρας μου είχε μια σφαίρα στο στήθος & τότε άρχισα να πυροβολώ πολλές φορές

 

Τον πονούσε η πλάτη του (τραγική ειρωνεία - στο σημείο εξόδου της σφαίρας) όμως η μάνα του τον χάιδευε για να τον γιατρέψει...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ