Εστιατόριο στην Ολλανδία προετοιμάζει ρομαντικά δείπνα μέσα σε γυάλινα κουβούκλια – Τετ α τετ μετά το lockdown

Δείτε τον νέο τρόπο ζωής…

Ένα εστιατόριο στην Ολλανδία σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να παρέχει τις υπηρεσίες του σε εξωτερικό χώρο την εποχή του κορωνοϊού.

 

Οι πελάτες απολάμβαναν τα γεύματά τους σε μικρά θερμοκήπια σε ένα εστιατόριο του Άμστερνταμ, καθώς η διεύθυνση του εστιατορίου επινόησε νέους τρόπους για να επιτρέψει στους πελάτες να τρώνε έξω, κρατώντας τις απιτούμενες κοινωνικές αποστάσεις. Οι σερβιτόροι με ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE) σέρβιραν το φαγητό σε μακριούς δίσκους για να αποφύγουν τη στενή επαφή με τους πελάτες στο vegan εστιατόριο Mediamatic.

Φωτογραφίες: Reuters

 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Willem Velthoven, ιδρυτής του Mediamatic, δήλωσε ότι το εστιατόριο είχε ήδη τα θερμοκήπια πριν από την πανδημία. "Είχαμε ήδη τα θερμοκήπια επειδή κάνουμε εκθέσεις με έργα τέχνης σε αυτά και έτσι σκεφτήκαμε ότι αυτός ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους τρόπους να το κάνουμε", δήλωσε ο Velthoven.

 

Το Mediamatic ETEN είναι ένα εστιατόριο για χορτοφάγους στο Dijksgracht στη γειτονιά Oosterdok του Άμστερνταμ και βρίσκεται σε ένα κέντρο τέχνης και επιχειρηματικότητας που εστιάζει στη βιωσιμότητα. Από τις 21 Μαΐου, το εστιατόριο θα αρχίσει να δέχεται τους επισκέπτες, σε Serres Séparées, κλειστές γυάλινες κατασκευές, γύρω από ένα τραπέζι για δύο ή τρία άτομα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ