Βόλος: Έκπληξη στα γενέθλιά του - Τον υπνώτισε η σύντροφός του & αφαίρεσε 700 ευρώ με την κάρτα του

Η σύντροφος του 25χρονου φέρεται να του έριξε υπνωτικό στο κρασί και στη συνέχεια να πήγε για ανάληψη με την κάρτα του!

Αξέχαστα θα μείνουν τα γενέθλια σε έναν 25χρονο Βολιώτη, που έπεσε θύμα της συνομήλικης συντρόφου του, η οποία αφού του έριξε υπνωτικό στο κρασί, του πήρε την τραπεζική κάρτα, βρήκε τον κωδικό και του «σήκωσε» 700 € από τον λογαριασμό του!

Τις επόμενες μέρες ο 25χρονος θα καταθέσει μήνυση σε βάρος της κοπέλας και η υπόθεση θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του νεαρού, όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, στο σπίτι του στον Βόλο, όπου έμενε με την 25χρονη.

Ήταν η μέρα των γενεθλίων του και οι δυο τους το γιόρταζαν πίνοντας κρασί. Κάποια στιγμή, φαίνεται ότι η σύντροφός του, του έριξε υπνωτικό στο κρασί, με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει για ύπνο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφότου κοιμήθηκε, η κοπέλα του πήρε την τραπεζική κάρτα, πήγε στο ΑΤΜ και «σήκωσε» από τον λογαριασμό του ποσό 700 €. Στη συνέχεια φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι, να άφησε την κάρτα και να έφυγε, όπως αναφέρει το magnesianews.gr.

Όπως είπε ο δικηγόρος του, ο 25χρονος, αφού ξύπνησε την άλλη μέρα και δεν αισθανόταν καθόλου καλά από το υπνωτικό και επειδή κάτι υποψιάστηκε, πήγε στην τράπεζα, όπου διαπίστωσε ότι τα χρήματα, που είχε στον λογαριασμό του, από κοινωνικό επίδομα και επίδομα ανεργίας, είχαν κάνει «φτερά»

Την ίδια μέρα πήγε και βρήκε την πρώην σύντροφό του, η οποία παραδέχτηκε ότι του πήρε χρήματα, αλλά ποσό 300 και όχι 700 € που έλειπαν. Τις επόμενες μέρες ο 25χρονος ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος της 25χρονης και η υπόθεση θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ