Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αν αυτός ο ηλίθιος ο Τραμπ είχε κάνει σωστά πράγματα, θα είχαμε επιβιώσει καλύτερα στην Αμερική (βίντεο)

Τον Άντριου Κουόμο θέλει να παίξει ο Ντε Νίρο σε ταινία για την Covid-19....

 

Στο The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ εμφανίστηκε από το σπίτι του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και μίλησε για το πώς περνάει τον καιρό της καραντίνας και όπως είπε ο διακεκριμένος ηθοποιός και παραγωγός διαβάζοντας πολλά σενάρια, κάνοντας λίγη δουλειά και «προσπαθώ να παραμείνω ζωντανός». 
 
Όταν ρωτήθηκε ποιον θα ήθελε να υποδυθεί όταν, αναπόφευκτα, γυριστεί μία ταινία που θα έχει ως θέμα την πανδημία Covid-19, ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι θα ήθελε να παίξει τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, ο οποίος έχει διαχειριστεί την υγειονομική κρίση στην περιοχή που αποτελεί το επίκεντρο της ασθένειας για τις ΗΠΑ. 
 

 

«Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος», είπε ο Ντε Νίρο, εξάλλου ο ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ την αντιπάθεια που τρέφει για τον σημερινό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και επαίνεσε τον κυβερνήτη του Κουούμο. «Αν και είμαι με τον Μπάιντεν και θέλω τα πάντα να πάνε καλά γι’ αυτόν, τουλάχιστον έχουμε ένα άτομο που είναι μία ικανή εφεδρεία ασφαλείας, αν θέλετε. Αν μη τι άλλο, Θεός φυλάξοι, αν κάτι αλλάξει, είναι καλός για τη δουλειά. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος». 

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον ως «ο ηλίθιος»: «Θα είχαμε επιβιώσει πολύ καλύτερα σε αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε γι’ αυτό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές, αλλά όχι όπως τώρα» δήλωσε ο Ντε Νίρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ