Η Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά κάνει την πρόβλεψη με την επιρροή της Υπερπανσελήνου

Πως επηρεάζει αυτή η Πανσέληνος όλα τα ζώδια;

Τις προβλέψεις της για όλα τα ζώδια, εν μέσω Υπερπανσελήνου, έκανε μέσα από τη σελίδα της στο instagram η Άση Μπήλιου.

Η γνωστή αστρολόγος ανέλυσε πως επηρεάζει η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε χθες στις 17°20’ του Σκορπιού το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προβλέψεις σε 2 ποστ! Καταιγισμός μηνυμάτων τις τελευταίες μέρες. Δυστυχώς αδύνατον να απαντήσω όσο κι αν το θέλω. Ευχαριστώ πολύ όλες-ους εύχομαι καλύτερες μέρες και νύχτες❤️ ΚΡΙΟΣ: Η πανσέληνος αυτή σας δίνει την ευκαιρία να διώξετε από την ζωή σας ό,τι και όποιον σας στοιχειώνει είτε επειδή νοιώθετε ότι σας αδίκησε, ότι δεν φέρθηκε όπως σας άξιζε. Συγχωρήστε και πηγαίνετε μπροστά. Ονειρευτείτε ένα νέο ξεκίνημα. ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να δείτε με ένα διαφορετικό τρόπο μια σχέση που μπορεί να τελείωσε στο παρελθόν με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Αντί να εστιάσετε σε αυτά που σας χώρισαν δείτε τι σημαντικό αποκομίσατε. Επίσης δείτε αλλιώς ένα στόχο που είχατε και δεν υλοποιήθηκε. ΔΙΔΥΜΟΙ: Δουλέψτε πάνω στους στόχους για την δουλειά ή την φυσική σας κατάσταση χωρίς να χάνετε την ενέργεια σας προκειμένου να τους συζητήσετε ή να αποκαλύψετε την στρατηγική σας. Χρειάζεται να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην υλοποίηση. ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τις ανασφάλειες για το μέλλον να σας κρατάνε δέσμιους. Κανείς δεν ξέρει τι φέρνει η επόμενη μέρα οπότε ριχτείτε με τα μούτρα στην δουλειά, στηρίξτε τον εαυτό σας και τους άλλους και σχεδιάστε το παρακάτω βήμα χωρίς φόβους. ΛΕΩΝ: Μην αφήνετε αρνητικά συναισθήματα να κυριαρχούν πάνω σας. Αν έχετε κάποιο θέμα με ένα άτομο συζητήστε το και ξεκαθαρίστε το. Επίσης μην αφήνετε τον αρνητισμό ή τις φοβίες των άλλων να χαλάνε την δική σας διάθεση. Έχετε περάσει δύσκολα στο παρελθόν και τα ξεπεράσατε όλα. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι κακό να κάνουμε λάθη ούτε εμείς ούτε οι άλλοι. Το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε και να προχωράμε παρακάτω. Το αλάθητο είναι μια ουτοπία. Οπότε αναγνωρίστε είτε τα δικά σας λάθη είτε των άλλων και βγείτε από τον φανταστικό κόσμο.

A post shared by @ asibiliou on

ΚΡΙΟΣ: Η πανσέληνος αυτή σας δίνει την ευκαιρία να διώξετε από την ζωή σας ό,τι και όποιον σας στοιχειώνει είτε επειδή νοιώθετε ότι σας αδίκησε, ότι δεν φέρθηκε όπως σας άξιζε. Συγχωρήστε και πηγαίνετε μπροστά. Ονειρευτείτε ένα νέο ξεκίνημα.
ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να δείτε με ένα διαφορετικό τρόπο μια σχέση που μπορεί να τελείωσε στο παρελθόν με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Αντί να εστιάσετε σε αυτά που σας χώρισαν δείτε τι σημαντικό αποκομίσατε. Επίσης δείτε αλλιώς ένα στόχο που είχατε και δεν υλοποιήθηκε.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δουλέψτε πάνω στους στόχους για την δουλειά ή την φυσική σας κατάσταση χωρίς να χάνετε την ενέργειά σας προκειμένου να τους συζητήσετε ή να αποκαλύψετε την στρατηγική σας. Χρειάζεται να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην υλοποίηση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνετε τις ανασφάλειες για το μέλλον να σας κρατάνε δέσμιους. Κανείς δεν ξέρει τι φέρνει η επόμενη μέρα οπότε ριχτείτε με τα μούτρα στην δουλειά, στηρίξτε τον εαυτό σας και τους άλλους και σχεδιάστε το παρακάτω βήμα χωρίς φόβους.
ΛΕΩΝ: Μην αφήνετε αρνητικά συναισθήματα να κυριαρχούν πάνω σας. Αν έχετε κάποιο θέμα με ένα άτομο συζητήστε το και ξεκαθαρίστε το. Επίσης μην αφήνετε τον αρνητισμό ή τις φοβίες των άλλων να χαλάνε την δική σας διάθεση. Έχετε περάσει δύσκολα στο παρελθόν και τα ξεπεράσατε όλα. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι κακό να κάνουμε λάθη ούτε εμείς ούτε οι άλλοι. Το θέμα είναι να τα αναγνωρίζουμε και να προχωράμε παρακάτω. Το αλάθητο είναι μια ουτοπία. Οπότε αναγνωρίστε είτε τα δικά σας λάθη είτε των άλλων και βγείτε από τον φανταστικό κόσμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2ο ποστ προβλέψεις πανσελήνου! ΖΥΓΟΣ: Κάτι θετικό σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να έρθει σε σας ακόμη και μέσα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Μην χάνετε το κουράγιο και την πίστη σας κι επίσης μην νοιώθετε κι ενοχικά απέναντι σε όλο αυτό. ΣΚΟΡΠΙΟΣ: η πανσέληνος αυτή μπορεί να είναι αποκαλυπτική, μπορεί να φέρει στο φως κρυμμένα συναισθήματα, φόβους αλλά μπορεί να φέρει και θετικές εκπλήξεις κάνοντας σας το επίκεντρο μιας τυχερής έκβασης είτε σε ένα προσωπικό είτε σε ένα οικονομικό θέμα. ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να αναλώνεστε με τα δράματα των άλλων, αντί να δημιουργείτε περισσότερες φοβίες επηρεασμένοι είτε από ειδήσεις είτε από απόψεις, συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας, στο σπίτι σας και βρείτε τι θα αλλάξετε σε σας. Είναι σαφώς πιο εποικοδομητικό. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν όλοι στηρίζονται σε σένα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για σένα. Προσπαθήστε λοιπόν να βάλετε όρια, να μοιραστείτε ευθύνες, να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο να χαλαρώσετε, να εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες. ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για την ευτυχία των άλλων ακόμη κι αν είναι η οικογένεια σας. Στηρίξτε τους μεν αλλά μην μπαίνετε στην διαδικασία να το κάνετε προσωπικό σας θέμα. Αντιθέτως δώστε έμφαση στα επαγγελματικά και δημιουργικά σας πλάνα. ΙΧΘΥΕΣ: Η πανσέληνος σας ωθεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας είτε μαθαίνοντας καινούρια πράγματα, είτε παίρνοντας μια διαφορετική στάση απέναντι σε ό,τι κάνετε. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας, σας ζητά να σκεφτείτε ή να ονειρευτείτε το επόμενο βήμα σας και να το υλοποιήσετε σιγά σιγά.

A post shared by @ asibiliou on

ΖΥΓΟΣ: Κάτι θετικό σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να έρθει σε σας ακόμη και μέσα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Μην χάνετε το κουράγιο και την πίστη σας κι επίσης μην νοιώθετε κι ενοχικά απέναντι σε όλο αυτό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πανσέληνος αυτή μπορεί να είναι αποκαλυπτική, μπορεί να φέρει στο φως κρυμμένα συναισθήματα, φόβους αλλά μπορεί να φέρει και θετικές εκπλήξεις κάνοντας σας το επίκεντρο μιας τυχερής έκβασης είτε σε ένα προσωπικό είτε σε ένα οικονομικό θέμα.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να αναλώνεστε με τα δράματα των άλλων, αντί να δημιουργείτε περισσότερες φοβίες επηρεασμένοι είτε από ειδήσεις είτε από απόψεις, συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας, στο σπίτι σας και βρείτε τι θα αλλάξετε σε σας. Είναι σαφώς πιο εποικοδομητικό.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν όλοι στηρίζονται σε σένα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για σένα. Προσπαθήστε λοιπόν να βάλετε όρια, να μοιραστείτε ευθύνες, να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο να χαλαρώσετε, να εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για την ευτυχία των άλλων ακόμη κι αν είναι η οικογένεια σας. Στηρίξτε τους μεν αλλά μην μπαίνετε στην διαδικασία να το κάνετε προσωπικό σας θέμα. Αντιθέτως δώστε έμφαση στα επαγγελματικά και δημιουργικά σας πλάνα.
ΙΧΘΥΕΣ: Η πανσέληνος σας ωθεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας είτε μαθαίνοντας καινούρια πράγματα, είτε παίρνοντας μια διαφορετική στάση απέναντι σε ό,τι κάνετε. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας, σας ζητά να σκεφτείτε ή να ονειρευτείτε το επόμενο βήμα σας και να το υλοποιήσετε σιγά σιγά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ