Η Ευγενία Μανωλίδου σε μια τρυφερή φωτό κρατά στην αγκαλιά της την νεογέννητη Θεοδώρα-Ολυμπία

Δείτε τη δημοσίευση της…

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι μια πολύ υπερήφανη μαμά που αγαπά τα παιδιά της όσο τίποτα.

Με αφορμή της ιδιαίτερη τελετή αποφοίτησης της κόρης της, Θεοδώρα-Ολυμπία, η οποία έγινε διαδικτυακά λόγω κορωνοϊού, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να της δώσει τα συγχαρητήριά της μέσα από τα Social Media, με δύο φωτογραφίες - μία από το παρελθόν και μια από την τελετή αποφοίτησης - εξηγώντας στη λεζάντα που τις συνόδευε πόσο σπουδαίο είναι που κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

«Νέα Υόρκη, 1998. Λίγες ώρες πριν είχε έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι μου. Είχαμε αποφασίσει να την ονομάσουμε Θεοδώρα, από τη γιαγιά της, και δεν έφερα αντίρρηση, γιατί όντως θεωρούσα πως ήταν ένα δώρο Θεού, αφού ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας 19 μήνες μετά το αγόρι μας, τον Αλέξανδρο.

Όταν την είδα όμως, φωτεινή, λαμπερή τη μικρή μου θεά, αποφάσισα να της δώσω και ένα δεύτερο όνομα: Ολυμπία. Ένα ολόλαμπρο δώρο Θεού.

Αθήνα, 2020. Το κορίτσι αυτό, μέσα σε όλες τις περιπέτειες και τις αντιξοότητες που πέρασε, κατάφερε να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιό της, με Άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων (Hospitality Management). Η «τελετή αποφοιτήσεως» έγινε στο σπίτι μας σε διαδικτυακή σύνδεση με το Πανεπιστήμιο στην Αμερική.

Απλά, οικογενειακά, όμορφα. Και ενώ όλα τα παιδιά σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους, περιμένουν να γιορτάσουν διαφορετικά, εγώ ξεχείλιζα από υπερηφάνεια, όπως ακριβώς θα ένιωθα και εάν ήμουν στην κανονική τελετή. Και είδα τα καπέλα να πετάγονται ψηλά, άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν από χαρά, νομίζω πως άκουσα και πυροτεχνήματα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Νέα Υόρκη, 1998. Λίγες ώρες πριν είχε έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι μου. Είχαμε αποφασίσει να την ονομάσουμε Θεοδώρα, από τη γιαγιά της, και δεν έφερα αντίρρηση, γιατί όντως θεωρούσα πως ήταν ένα δώρο Θεού, αφού ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας 19 μήνες μετά το αγόρι μας, τον Αλέξανδρο. Όταν την είδα όμως, φωτεινή, λαμπερή τη μικρή μου θεά, αποφάσισα να της δώσω και ένα δεύτερο όνομα: Ολυμπία. Ένα ολόλαμπρο δώρο Θεού. Αθήνα, 2020. Το κορίτσι αυτό, μέσα σε όλες τις περιπέτειες και τις αντιξοότητες που πέρασε, κατάφερε να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιό της, με Άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων (Hospitality Management). Η "τελετή αποφοιτήσεως" έγινε στο σπίτι μας σε διαδικτυακή σύνδεση με το Πανεπιστήμιο στην Αμερική. Απλά, οικογενειακά, όμορφα. Και ενώ όλα τα παιδιά σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους, περιμένουν να γιορτάσουν διαφορετικά, εγώ ξεχείλιζα από υπερηφάνεια, όπως ακριβώς θα ένιωθα και εάν ήμουν στην κανονική τελετή. Και είδα τα καπέλα να πετάγονται ψηλά, άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν από χαρά, νομίζω πως άκουσα και πυροτεχνήματα! Συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους 2020. Καταφέρατε κάτι μοναδικό: Αυτήν την τελετή αποφοιτήσεως, να την θυμόμαστε όλοι, για πάντα! Ολόλαμπρο δωράκι μου, Συγχαρητήρια! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue) στις

Συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους 2020. Καταφέρατε κάτι μοναδικό: Αυτήν την τελετή αποφοιτήσεως, να την θυμόμαστε όλοι, για πάντα! Ολόλαμπρο δωράκι μου, Συγχαρητήρια!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ