«Βασίλισσα μου»: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε για πρώτη φορά οικογενειακές φωτό με την γυναίκα της ζωής του & το μωρό τους

Δείτε τη δημοσίευση του…

Αγαπημένοι celebrities ποζάρουν με τις μαμάδες τους αλλά και αγαπημένες μητέρες με τα παιδιά τους, θέλοντας να τιμήσουν την γιορτή της Μητέρας.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Μαράια πριν λίγο έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι αχώριστο και μοιράζονται τις χαρές και τις λύπες μαζί.

 

Ο έλληνας σταρ του NBA μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών και με αυτόν τον τρόπο ευχήθηκε στην αγαπημένου του σύντροφο «Χρόνια πολλά», αφού φέτος γιορτάζει για πρώτη φορά την ημέρα της μητέρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy First Mother’s Day my queen. You’re a special human being. No one can ever replace you in our hearts. Love you Giannis and Liam ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

 

«Happy First Mother’s Day my queen. You’re a special human being. No one can ever replace you in our hearts. Love you Giannis and Liam ❤️», έγγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ