Ο Κωστής Χατζηδάκης εκθειάζει την σύζυγό του Πόπη, αναρτά φωτό με το μωρό τους – Κεραμέως αγκαλιά με τα παιδιά της

Δείτε τις συγκινητικές τους αναρτήσεις…

H Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας είναι μέρα εορτασμού της μητρότητας και των ευχαριστιών προς τη μητέρα, μια γιορτή με αρχαιοελληνικές αναφορές στην λατρεία της θεάς Κυβέλης, της μητέρας των θεών, όπως την προσφωνεί ο Πίνδαρος.

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή και τον γιο του Γιάννη, μοιράστηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας.

«Γιορτή της μητέρας σήμερα και ο Γιάννης έβαλε ένα γαρύφαλλο στο αυτί της Πόπης! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!», έγραψε ως σχόλιο στην λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

 

H Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνει το δικό της μήνυμα για την ημέρα και συγκινεί τους θαυμαστές της, με την τρυφερή οικογενειακή στιγμή.

 

 

 

«Η πιο γλυκιά ανταμοιβή για κάθε αγωνία, για κάθε κόπο και κάθε θυσία: η αγκαλιά των παιδιών μας. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες! #MothersDay», έγραψε η Νίκη Κεραμέως στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου κρατά στην αγκαλιά της τούς δύο της γιους, Λουκά και Κωνσταντίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ