Τα top χρώματα πεντικιούρ για να βάψεις τα νύχια των ποδιών σου φέτος

Yπέροχα χρώματα και σχέδια....

Ένα όμορφο χρώμα στα νύχια των ποδιών μπορεί να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την περιποίηση και το πεντικιούρ μας.

Ιδιαίτερα κατά τους θερμούς μήνες του χρόνου (Άνοιξη / Καλοκαίρι) που φοράμε ανοιχτά παπούτσια και περνάμε αρκετές ώρες στην παραλία, όλες θέλουμε να έχουμε όμορφα πόδια. Και μπορεί τα άβαφα νύχια να είναι μια χαρά, όμως ένα ωραίο χρώμα θα αναδείξει πραγματικά το πεντικιούρ μας!

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να ξεφύγετε λιγάκι από το γαλλικό πεντικιούρ και αναρωτιέστε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια των ποδιών σας, στη συνέχεια θα βρείτε μερικές από τις πιο κλασσικές, δημοφιλείς αλλά και trendy προτάσεις σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια.

Άσπρα νύχια ποδιών για chic πεντικιούρ

Άσπρα νύχια ποδιών
@nailsrnd – @grace_nail_spa_albany

Ένα διαχρονικό και πολύ αγαπημένο χρώμα πεντικιούρ είναι το λευκό. Αν και έχει συνδυαστεί κυρίως με το καλοκαίρι που το άσπρο έχει γενικότερα την τιμητική του, ακόμη και στα ρούχα, το λευκό μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο.

Αποπνέει φρεσκάδα και κάνει τα νύχια των ποδιών να φαίνονται εκπληκτικά χωρίς απαραίτητα να είναι έντονα βαμμένα. Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα πόδια μας μαυρίζουν έστω και λίγο, το άσπρο μανό δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση που τραβάει την προσοχή.

Επίσης, τα άσπρα νύχια ποδιών είναι ιδανική επιλογή και για νυφικό πεντικιούρ.

Μαύρα νύχια ποδιών για όλο το χρόνο

Μαύρα νύχια ποδιών
@nailsrnd – @panibratova

Το πιο σκούρο βερνίκι νυχιών δεν είναι άλλο από το μαύρο. Και μπορεί παλιότερα να ήταν συνδυασμένο με το Χειμώνα, πλέον όμως πολλές γυναίκες δεν το αποχωρίζονται ούτε το Καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό χρώμα μανό τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή να συνδυαστεί με άλλα χρώματα όπως το λευκό, το κόκκινο, το ροζ κλπ και να οδηγήσει σε μαγευτικά πεντικιούρ που θα λατρέψετε.

Πεντικιούρ σε γκρι χρώματα

Γκρι αποχρώσεις πεντικιούρ
@nobby_nails – @panibratova

Σκούρο ανθρακί ή ανοιχτό ελεφαντί, το γκρι μανό μπορεί να δώσει στα νύχια των ποδιών σας μια όμορφη εναλλακτική επιλογή για κάθε εποχή. Συνδυάζεται εύκολα με όλα τα ρούχα και μπορεί να φορεθεί κάλλιστα με ανοιχτά παπούτσια.

Αν λοιπόν το μαύρο σας φαίνεται πολύ σκούρο, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ελαφρώς πιο ανοιχτό ανθρακί χρώμα πεντικιούρ. Άλλωστε σύμφωνα με τις τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, το γκρι θα είναι κορυφαία επιλογή!

Ανακαλύψτε πως να συνδυάσετε το πεντικιούρ σας με γκρι νύχια στα χέρια.

Girly ροζ χρώματα

Ροζ αποχρώσεις στα νύχια ποδιών
@mariasmobilebeauty – @nail_sara_saeedi

Οι ροζ αποχρώσεις βερνικιών είναι πολύ δημοφιλείς και στο πεντικιούρ, αφού αποτελούν την πιο girly και θηλυκή επιλογή για το βάψιμο των νυχιών όλο το χρόνο.

Είτε πρόκειται για ένα nude ροζ ή για το baby pink και τη νέον απόχρωση του, το μανό αυτό μπορεί να δώσει στα νύχια των ποδιών μια γλυκιά και εντυπωσιακή χρωματική εικόνα.

Ταιριάζει εύκολα με ότι κι αν φορέσετε και μπορεί να αποτελέσει ένα από τα top χρώματα πεντικιούρ για κάθε περίσταση. Με εξαίρεση ίσως το νέον ροζ που είναι αρκετά έντονο και καλοκαιρινό, τα υπόλοιπα συνδυάζονται ωραία με όλα τα ρούχα.

Μωβ και φούξια πεντικιούρ

Μωβ και φούξια χρώματα πεντικιούρ
@exclusive_nailart_spb

Τα βερνίκια σε αποχρώσεις του μωβ και του φούξια είναι εξίσου μαγευτικά για τα νύχια των ποδιών. Δίνουν ένα παιχνιδιάρικο και έντονο χρώμα στο πεντικιούρ που τραβάει τα βλέμματα.

Ενδιαφέρουσα πρόταση αποτελεί και η ενδιάμεση στα δυο αυτά χρώματα απόχρωση του μωβ-ροζ, η οποία είναι έντονη και πολύ καλοκαιρινή. Κάποιες γυναίκες βέβαια την υιοθετούν και σε πιο χειμωνιάτικες περιόδους.

Σαγηνευτικά κόκκινα και μπορντό νύχια ποδιών

Κόκκινα νύχια ποδιών
@kristina_nozdrina – @nailsrnd

Το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι διαχρονικό και πολύ σέξι, όχι μόνο για το μανικιούρ, αλλά και για το πεντικιούρ. Είναι πάντα υπέροχο και κερδίζει τις εντυπώσεις, ανεξάρτητα με την εποχή του χρόνου ή την περίσταση.

Οι αποχρώσεις που κυμαίνονται από το κλασσικό κόκκινο μέχρι το βαθύ μπορντό και το χρώμα του κρασιού, μπορούν να μας δώσουν άπειρες εναλλακτικές για να βάψουμε τα νύχια των ποδιών μας.

Συνήθως οι σκούροι τόνοι χρησιμοποιούνται περισσότερο το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, ενώ οι πιο ανοιχτοί και έντονοι την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο, καθώς όλες οι αποχρώσεις κυκλοφορούν όλο το χρόνο.

Ροδακινί αποχρώσεις

Ροδακινί νύχια ποδιών
@unhas.lainecarrion – @nailsrnd

Μια γλυκιά και διακριτική ενδιάμεση στο ροζ και το πορτοκαλί απόχρωση είναι το ροδακινί. Ταιριάζει όμορφα και στα νύχια των ποδιών, προσθέτοντας χρώμα χωρίς υπερβολές.

Μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση και είναι πιο συνηθισμένο κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Πεντικιούρ με κοραλί μανό

Κοραλί χρώματα στα νύχια ποδιών
@kristina_nozdrina – @exclusive_nailart_spb

Οι κοραλί αποχρώσεις στα νύχια θεωρούνται κυρίως καλοκαιρινές, χωρίς αυτό όμως να είναι απόλυτο. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τόνων μερικοί εκ των οποίων τείνουν περισσότερο προς το ροζ, ενώ άλλοι προς το κόκκινο.

Οποιαδήποτε απόχρωση κι αν επιλέξετε όμως, το πεντικιούρ σας θα είναι μαγευτικό και πολύ μοντέρνο.

Πρόκειται για ένα από τα χρώματα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με κοραλί νύχια στα χέρια.

Κίτρινο βερνίκι νυχιών σε διάφορες αποχρώσεις

Νύχια ποδιών σε κίτρινες αποχρώσεις
@nailsrnd – @clawsbyneo

Ένα ακόμη από τα κορυφαία χρώματα στο πεντικιούρ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι το κίτρινο.

Σε τόνους που κυμαίνονται από το υποκίτρινο – μπανανί μέχρι το έντονο νέον, τα νύχια με κίτρινο μανό αποτελούν μια ιδιαίτερη, αλλά εξίσου εντυπωσιακή επιλογή για το βάψιμο των νυχιών στα πόδια.

Αν και μέχρι πριν λίγα χρόνια οι περισσότερες γυναίκες δεν το τολμούσαν, το κίτρινο πλέον αποτελεί μια από τις δημοφιλείς επιλογές βερνικιών.

Μπλε χρώματα πεντικιούρ από γαλάζιο μέχρι navy blue

Μπλε νύχια ποδιών
@mariasmobilebeauty – @kristina_nozdrina

Ένα ακόμη ιδιαίτερο χρώμα για το βάψιμο των νυχιών στα πόδια είναι και το μπλε. Με αποχρώσεις που κυμαίνονται από το παλ γαλάζιο μέχρι το σκούρο navy blue, το μπλε πεντικιούρ είναι μια πολύ όμορφη ιδέα για κάθε εποχή.

Με τα σκούρα βερνίκια να έχουν την τιμητική τους κυρίως τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνα και τα πιο ανοιχτόχρωμα ή έντονα την Άνοιξη / Καλοκαίρι, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Κι αν το μονόχρωμο δεν σας γεμίζει, μπορείτε είτε να συνδυάσετε διαφορετικούς τόνους μεταξύ τους ή να ταιριάξετε το μπλε πεντικιούρ σας με κόκκινο, ροζ και άλλα χρώματα μανό.

Παστέλ αποχρώσεις στα νύχια ποδιών

Παστέλ αποχρώσεις πεντικιούρ
Αριστερά: @exclusive_nailart_spb

Απαλά χρώματα πεντικιούρ με παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο ύφος είναι και τα παστέλ. Ροζ, λιλά, γαλάζιο, φυστικί και όλα τα ρομαντικά αυτά μανό μπορούν να δώσουν στα νύχια των ποδιών μας ένα ήπιο χρωματισμό που θα τα κάνει μαγευτικά.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μόνο βερνίκι ή να συνδυάσετε περισσότερα παστέλ χρώματα μεταξύ τους δημιουργώντας εύκολα σχέδια πεντικιούρ.

Nude αποχρώσεις για διακριτικό πεντικιούρ

Nude νύχια ποδιών
@kristina_nozdrina – @color_nail_13

Περιποιημένα και διακριτικά, τα nude χρώματα στα νύχια των ποδιών αποτελούν μια πολύ ωραία πρόταση για το πεντικιούρ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σε αποχρώσεις που κυμαίνονται από το πολύ απαλό μπεζ μέχρι το καφέ και το ροζ νουντ, αυτά τα χρώματα μανό ταιριάζουν με τα πάντα.

Αν όμως σας φαίνονται πολύ απλά και θέλετε να τους δώσετε μια πιο αστραφτερή ή ιδιαίτερη όψη, μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε τρισδιάστατα διακοσμητικά ή να ζωγραφίσετε οτιδήποτε σας αρέσει. Τα στρας και το glitter είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές για να κάνετε το nude πεντικιούρ σας πιο λαμπερό.

Μεταλλικές αποχρώσεις για ξεχωριστό αποτέλεσμα

Μεταλλικές αποχρώσεις στα νύχια ποδιών
Δεξιά: @nobby_nails

Αν ψάχνετε για ένα ξεχωριστό μανό που θα περιέχει μια μικρή λάμψη χωρίς υπερβολές, τότε οι μεταλλικές αποχρώσεις θα σας δώσουν τη λύση. Χρώματα όπως το χρυσό, το ασημί, το μπρονζέ, αλλά και πολλά ακόμη, θα δώσουν στο πεντικιούρ σας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Τολμήστε λοιπόν να τα χρησιμοποιήσετε σκέτα ή σε συνδυασμό με απλά βερνίκια και δημιουργήστε μαγευτικά toe nail art σχέδια αναφέρει το bautetin

Αστραφτερά πεντικιούρ με glitter

Χρυσά και κόκκινα νύχια ποδιών με glitter
@kristina_nozdrina

Σε περίπτωση που λατρεύετε τη λάμψη, ένα πεντικιούρ με glitter ίσως είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Αστράφτει και ξεχωρίζει από μακριά, δίνοντας στα νύχια των ποδιών σας ένα εφέ πολυτέλειας.

Δεν είναι ανάγκη να επιλέξετε ένα από τα κλασσικά χρυσά ή ασημί μανό με χρυσόσκονη, αφού υπάρχουν αμέτρητα ακόμη χρώματα που είναι εξίσου όμορφα και ελαφρώς πιο διακριτικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ