Η Αριστοτέλεια Δόγκα άνοιξε ξανά το προφίλ της στο facebook: Εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης της γενναίας Εισαγγελέως (φωτό)

Η σεμνή και γενναία Εισαγγελέας έχει γίνει αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών, με πλήθος κόσμου να την ευχαριστεί που απέδωσε δικαιοσύνη για την Ελένη.

Η Αριστοτέλεια Δόγκα, Εισαγγελέας στη δίκη για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, καθώς και πρότυπο για πολύ κόσμο, λόγω της γενναιότητάς της και του λόγου που άρθρωσε στο δικαστήριο.

«Ας αποδοθεί δικαιοσύνη και ας καταστραφεί ο κόσμος όλος. Το παιδί σας οδηγήθηκε ως πρόβατο επί σφαγή, αν μπορώ να απαλύνω το πόνο σας θα σας πω ότι η Ελένη ήταν μια ηρωίδα, δεν ήταν μόνο ένα δώρο ζωής... Είναι ένα κορίτσι σύμβολο, γιατί με πικρία βλέπω ότι το 2020 η γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ένα τίποτα σε πολλές περιπτώσεις. Αντιστάθηκε σε αυτά τα άθλια υποκείμενα με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει. Φτιάξατε ένα κόσμημα» είχε πει, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας, κατά την συγκλονιστική αγόρευσή της.

Η μητέρα της Ελένης, κ. Τοπαλούδη, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, είχε κόψει μερικά τριαντάφυλλα και ο πατέρας της κοπέλας τα είχε δώσει στην Εισαγγελέα, λέγοντάς της πως είναι «από την Ελένη».

Όταν η Αριστοτέλεια Δόγκα ανέβασε την φωτογραφία με τα κόκκινα τριαντάφυλλα στο προφίλ της στο facebook, η ανάρτηση έγινε viral, γεγονός που έκανε την δικαστικό να κατεβάσει τη φωτογραφία, καθώς και το προφίλ της για λίγες ώρες.

Η σεμνή και γενναία Εισαγγελέας έχει γίνει αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών, με πλήθος κόσμου να την ευχαριστεί που απέδωσε δικαιοσύνη για την Ελένη.

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα στο προφίλ της - το οποίο άνοιξε ξανά σήμερα - από ανθρώπους που την συγχαίρουν για τη στάση της στη δίκη για την δολοφονία και τον βιασμό της 21χρονης Ελένης.

 

Άλλωστε για την Αριστοτέλεια Δόγκα φαίνεται πως πάνω από όλα σημασία έχει να επικρατεί η δικαιοσύνη, κάτι που είναι εμφανές και από μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ