Τραγωδία στο Λουτράκι: 4 συνάνθρωποι μας ανασυρθήκαν νεκροί μέσα από σπήλαιο στην θέση Καρμπουνάρι

Οι ηλικίες των 4 θυμάτων είναι από τα 35 έως 65 έτη

 

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ νεκροί τέσσερις άνδρες.

 

 

Στις 2 τα ξημερώματα σήμανε συναγερμός, καθώς μια γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε χαράδρα σπηλαίου στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 4 άνδρες ηλικίας από 34 έως 65 ετών.

 

 

 

 

 

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών.

 

 

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης, εξήγησε ότι ο χώρος στον όποιο βρεθήκαν οι τέσσερις άνθρωποι ήταν σαν πηγάδι και σαν σπηλιά. Το βάθος του ήταν περίπου 20 μέτρα.

 

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι διερευνώνται και τα αίτια του θανάτου και γιατί είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο τα ξημερώματα.

Φωτογραφίες: Korinthostv.gr/ Eurokinissi

 

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, το αρχικό σενάριο που εξέταζαν οι Αρχές, είναι πως τα 4 άτομα έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ