Σχεδόν χορτοφάγος η Κέιτ Μίντλετον – Τι τρώει για breakfast, το μεσημεριανό & στο δείπνο της σούσι & ινδικές σπεσιαλιτέ

Δείτε το πρόγραμμα της…

Είναι λαμπερή, στιλάτη και καλλίγραμμη. Η Κέιτ Μίντλετον σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει τους πάντες… 

Πώς το καταφέρνει, άραγε, αυτό; Όπως είναι αναμενόμενο, η Κέιτ Μίντλετον ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, γυμνάζεται αρκετά. Μάλιστα, είναι πιο αδύνατη από ποτέ, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τρία παιδιά, ακολουθώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

 

Το πρωινό της Κέιτ Μίντλετον

Η δούκισσα του Κέμπριτζ λατρεύει τα smoothies. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον συνδυάζει κέιλ, σπιρουλίνα, μάτσα (φύλλα πράσινου τσαγιού), σπανάκι, μαρούλι ρομάνα, κόλιανδρο και blueberries για ένα υγιεινό πρωινό ρόφημα. 

Μια άλλη αγαπημένη συνήθεια της Κέιτ είναι ένα μπολ βρώμης για πρωινό.

 

Το μεσημεριανό της Κέιτ Μίντλετον

Κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας της δούκισσας του Κέμπριτζ στην Ινδία, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο σεφ Ράγκου Ντεόρα, που ήταν επιφορτισμένος με τη δημιουργία του μενού για το βασιλικό ζευγάρι κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Taj Mahal Palace, αποκάλυψε πως σέρβιρε για μεσημεριανό γεύμα κεμπάπ από λαχανικά και φακές με κάρι για το ζευγάρι. «Ήταν όλα χορτοφαγικά γιατί μου είπαν ότι αυτό προτιμούσαν» εξήγησε.

Ένα άλλο αγαπημένο πιάτο είναι το σούσι. Όταν είχαν επισκεφθεί το Japan House Londo, κατά την συνομιλία τους με τον Ιάπωνα σεφ Ακίρα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε: «Πολύ εντυπωσιακό» την ώρα που έτρωγε ένα σασίμι σολομού. Και συνέχισε: «Σας ευχαριστούμε πολύ. Η σύζυγός μου κι εγώ λατρεύουμε το σούσι. Ίσως έρθουμε για μεσημεριανό εδώ όταν δεν θα είναι κανείς άλλος». Άλλα αγαπημένα πιάτα της Κέιτ Μίντλετον είναι οι σαλάτες με καρπούζι, ταμπουλέ, σεβίτσε και γκασπάτσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail του 2014.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012 #OlympicGames ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Middleton (@katemiddletonphotos) στις

 

Το δείπνο της Κέιτ Μίντλετον

Τα πιάτα που απολαμβάνει η δούκισσα του Κέμπριτζ για βραδινό αποτελούνται κυρίως από ψητά, ζυμαρικά και κάρυ. 

Όταν ήταν 7 μηνών έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ, η Κέιτ λάτρεψε ένα σπιτικό πιάτο λαχανικών που είχε μαγειρέψει το ζευγάρι Ινδών σεφ Τσαν και Χας Σινγκάντια, σε ένα εστιατόριο κοντά στο σπίτι της Κέιτ Μίντλετον στο Μπερκσάιρ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate during the 2016 tour of India

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Middleton (@katemiddletonphotos) στις

Το ψητό κοτόπουλο είναι άλλο ένα δημοφιλές πιάτο για τους βασιλείς – ο πρίγκιπας Χάρι έκανε πρόταση γάμου στην Μέγκαν Μαρκλ την ώρα που μαγείρευαν κοτόπουλο, ενώ και η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, το λατρεύουν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 April 2011

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Middleton (@katemiddletonphotos) στις

Η βασιλική ανταποκρίτρια Κέιτι Νίκολ είχε δηλώσει το 2012 στο Vanity Fair: «Τα βράδια, η δούκισσα του Κέμπριτζ επιδίδεται στο χόμπι της: να μαγειρεύει το αγαπημένο πιάτο του πρίγκιπα Γουίλιαμ: το ψητό κοτόπουλο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duchess of Cambridge attends The Ladies’ Singles Final of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 13, 2019 in London, England.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Middleton (@katemiddletonphotos) στις

Ένα ακόμη αγαπημένο πιάτο του ζευγαριού είναι τα ζυμαρικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ