Η Μαρί Σαντάλ πλουσιότερη από την Ριάνα & την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Οι 20 γυναίκες εκατομμυριούχοι της Βρετανίας (φωτό)

H λίστα με τις 20 πλουσιότερες γυναίκες της Μ. Βρετανίας...

Στη λίστα με τις 20 πλουσιότερες γυναίκες στη Μ. Βρετανία βρίσκεται η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου.

 

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η λίστα των "Sunday Times" με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι 25 γυναίκες δισεκατομμυριούχοι της Μ. Βρετανίας.

Για πρώτη φορά, στους 1.000 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου βρίσκουμε και 150 γυναίκες, ανάμεσά τους και η Ριάνα, η οποία κατέχει τον τίτλο της πλουσιότερης γυναίκας μουσικού στον κόσμο, ενώ βρίσκεται και στην πεντάδα των πλουσιότερων μουσικών, με περιουσία που αγγίζει τα 468 εκατ. λίρες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna (@rihanarihana_) on

 

Η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου Μαρί Σαντάλ βρίσκεται στη 12η θέση της λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες της Μ. Βρετανίας, με οικογενειακή περιουσία 2,15 δισεκατ. λίρες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on

 

Πέρα από την δική της ενασχόληση με τα παιδικά ρούχα, στην περιουσία της Μαρί Σαντάλ υπολογίζονται και οι δραστηριότητες του συζύγου της, Παύλου, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο πατέρας της  Ρόμπερτ Μίλερ, αποκαλείται "βασιλιάς των duty free" σε Αμερική και Ασία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on

 

Στην έκτη θέση των πλουσιότερων γυναικών της Βρετανίας βρίσκεται η σταρ του Hollywood Σάλμα Χάγιεκ, με περιουσία που ανέρχεται σε 6,592 δισεκατ. λίρες. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

Πέρα από την δική της σημαντική πορεία στην υποκριτική, η Χάγιεκ είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Φρανσουά Ανρί Πινό, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Kering, που κατέχει εμπορικά σήματα όπως οι Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen και Puma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

Ιδού η λίστα με τις 20 πλουσιότερες γυναίκες της Μ. Βρετανίας:

Πρώτη στη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες στη Βρετανία είναι η επιχειρηματίας Kirsten Rausing, με περιουσία που αγγίζει τα 12,1 δισεκατ. λίρες, και μέτοχος της εταιρείας Tetra Laval, η οποία βρίσκεται και στην 150η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holograma de la Sra. #charleneheineken con los padres fundadores detrás #heinekenexperience

A post shared by Marcela Larrea (@marcelalarrea) on

 

Στη δεύτερη θέση η Charlene de Carvalho-Heineken, Ολλανδοβρετανικής καταγωγής, με περιουσία 10,3 δισεκατ. λίρες και κάτοχος του 25% της διάσημης ζυθοποιίας Heineken, ενώ στην τρίτη η Marit Rausing, της διάσημης οικογένειας Rausing, που κατέχει την εταιρεία Tetra Pak, με περιουσία 9,59 δισεκ. λιρών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

 

Να σημειωθεί, τέλος, πως η διάσημη Ουαλή ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας, κατέχει την 577η θέση στους 1000 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, με περιουσία 210 εκατομμυρίων λιρών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ