Επιστρέφουν με ανατροπές σήμερα οι Άγριες Μέλισσες - Τρίτο πρόσωπο θα χωρίσει Ελένη & Θωμά;

Δείτε το trailer....

Οι "Άγριες Μέλισσες" επανέρχονται στην οθόνη με νέα επεισόδια, μετά από 2 μήνες παύσης λόγω διακοπής των γυρισμάτων από την παμδημία του Covid- 19. 

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, που έχει καθηλώσει από την αρχή τους τηλεθεατές.

Πού είχε σταματήσει η σειρά

Το τελευταίο επεισόδιο που είχαμε παρακολουθήσει ήταν το 89, όπου είχαμε δει τη Μυρσίνη και την Ασημίνα να προχωρούν το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης βάζοντας και την κυρά Ρίζω στο κόλπο, ενώ ο Μελέτης και ο Κωνσταντής είχαν πείσει τον Δημητράκη να γίνει το δόλωμα για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη. Παράλληλα, η Θεοδοσία και ο Βασταρδής είχαν έρθει ακόμη πιο κοντά, ο Νέστορας και ο Ενωμοτάρχης άρχισαν να υποψιάζονται τον Κυπραίο, ενώ ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε, επίσημα, και ο Δούκας ήρθε αντιμέτωπος με τα μέλη του.

Δείτε παρακάτω τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα:

Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον συνεταιρισμό. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο πλέον εχθρό του; Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Tο επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Παράλληλα ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ