Η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη μιλάει για πρώτη φορά: Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα - Η Κούλα ξέσπαγε, ο Γιάννης τα κρατάει μέσα του (βίντεο)

Συγκλονίζει η γιαγιά της αδικοχαμένης φοιτήτριας...

Η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε για πρώτη φορά για τον μαρτυρικό θάνατο της εγγονής της, με δάκρυα στα μάτια.

Η κυρία Ελένη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", είπε για τον γιο της και τη νύφη της: «Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ο Γιάννη τα κρατάει όλα μέσα του. Μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό».

 

 

«Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της» είπε η γιαγιά της 21χρονης Ελένης.

Όσον αφορά, δε, την απόφαση του δικαστηρίου και την καταδίκη των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης, η ηλικιωμένη γυναίκα ανέφερε «Κάπως ξελάφρωσα. Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε, ηρέμησε το πουλάκι μου. Αυτό περίμενε κι εκείνη, άλλωστε τους είχε πει ότι ο μπαμπάς της θα τους βρει. Μακάρι να είναι η τελευταία που της συνέβη κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ