Μέγκαν Φοξ - Μπράιαν Όστιν Γκριν: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά – Ποια είναι η αιτία;

Ο ηθοποιός περιγράφει την αιτία του χωρισμού του...

 

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ χωρίζει μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Μέγκαν Φοξ έχουν χωρίσει πολλές φορές στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως ίσως να είναι και η οριστική.

Οι φήμες χωρισμού του ζευγαριού μετά από χρόνια γάμου κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αλλά επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον ηθοποιό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was an honor to be part of this campaign. Please get involved and help to save our planet from eminent peril. #Fight4TheAmazon @pubgmobile @globalgreen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Took like 300 pictures the other day-looked like the reanimated corpse of Akhenaten in 297 of them. These are the other three. A 1% success rate!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox) στις

 

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έχει ήδη επιβεβαιώσει τις φήμες περί χωρισμού από την ηθοποιό, με την οποία ήταν παντρεμένοι 10 χρόνια. Ο 46χρονος παντρεύτηκε την 34χρονη Megan το 2010 και έχουν μαζί τρεις γιους.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I miss being young :)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) στις

 

 

Ήθελα οι άνθρωποι να μάθουν τα πάντα από εμένα τον ίδιο", είπε ο Γκριν, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και η Μέγκαν Φοξ δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω το χωρισμό τους σύμφωνα με το pagesix.

Σύμφωνα με το διάσημο ηθοποιό, όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του έλειψε τα περασμένα Χριστούγεννα για ένα διάστημα δύο μηνών προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στα γυρίσματα μιας ταινίας.

 

 

Όταν επέστρεψε εκείνη, δήλωσε ότι της άρεσε που ήταν μόνη χωρίς εκείνον και θα προτιμούσε να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Δεν υπήρξαν διαμάχες μεταξύ τους και διατηρούν μια φιλική σχέση. Εξάλλου, έχουν και τρία παιδιά μαζί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ