Σαν παραμύθι! Ανθισμένες κερασιές & ελεύθερα ελάφια σε πάρκα της Ιαπωνίας (Φωτό)

Δείτε τις φανταστικές φωτογραφίες…

Ένα υπέροχο θέαμα είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένας φωτογράφος που βρέθηκε σε ένα άδειο πάρκο της Νάρα στην Ιαπωνία, καθώς πανέμορφα ελάφια έκαναν βόλτα ανάμεσα σε άνθη κερασιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ ・ ・ 今日の前撮りの場所は奈良公園でした。 ・ ・ ? #私は奈良派 #前撮り髪型 #前撮りアイテム #2021春婚 #2020夏婚 #2020秋婚 #2020冬婚 #2020プレ花嫁 #2020花嫁 #2020結婚 #2020結婚式 #さくら?
#さくら #桜 #桜好き #桜満開 #桜? #桜満開? #桜が満開 #桜の季節 #桜の開花 #桜の下で #穴場スポット #撮影スポット #ロケーション撮影 #奈良公園 #narapark #narajapan #naradeerpark #sakura

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 和装写真・結婚式カメラマン・キキフォトワークス (@kikiphotoworks) στις

Photo: kikiphotoworks

 

Ένας Ιάπωνας φωτογράφος μοιράστηκε εκπληκτικά πλάνα από το Nara Park τον Απρίλιο και τώρα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Φωτογραφίες: Kazuki Ikeda

 

Ο Kazuki Ikeda διοργάνωσε μια φωτογράφηση εκείνη την ημέρα, τραβώντας όμορφες λήψεις για ένα ζευγάρι πριν από τον γάμο τους.

 

Το Nara Park είναι διάσημο για τα ελάφια Sika, τα οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες οι τουρίστες τα συναντούν και τα ταΐζουν.

Φωτογραφίες: Kazuki Ikeda

 

Στις αρχές Μαρτίου, επειδή ο αριθμός των τουριστών μειώθηκε και οι ντόπιοι μπήκαν σε καραντίνα, τα ελάφια παρατηρήθηκαν να εγκαταλείπουν το πάρκο και να περιφέρονται στους δρόμους, αναζητώντας φαγητό.

Φωτογραφίες: okadennis

 

Τώρα, σιγά σιγά τα ελάφια επιστρέφουν στο πάρκο και απολαμβάνουν τον χρόνο τους εκεί.

 

Ο φωτογράφος μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να επισκεφθούν τη Νάρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ