Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Η μαυροφορεμένη γυναίκα, τι είπε ο γιατρός, ποιο είναι το θύμα (φωτό - βίντεο)

Η 34χρονη γυναίκα φέρεται να έχει χάσει το αριστερό της μάτι από την επίθεση, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Σοκ έχει προκαλέσει η χθεσινή επίθεση με βιτριόλι σε μία 34χρονη γυναίκα, την ώρα που εκείνη πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέας.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό».

Αυτά ήταν τα μόνα λόγια, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, που είπε η 34χρονη γυναίκα σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της, για μόλις δύο λεπτά, στην ιδιωτική κλινική, στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα, που δέχθηκε την επίθεση χθες το πρωί, ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας, δεν ήταν σε θέση να πει κάτι περισσότερο στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Όπως φαίνεται, στα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την ώρα της επίθεσης, η 34χρονη παρκάρει το αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς την εργασία της χωρίς να φαντάζεται τι πρόκειται να συμβεί τα επόμενα λεπτά.

Στο δεύτερο βίντεο, αμέσως μετά την επίθεση, φαίνονται οι άνθρωποι που σπεύδουν να βοηθήσουν τη γυναίκα.

Η 34χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη μονάδα εγκαυμάτων ιδιωτικού θεραπευτηρίου, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η γυναίκα έχει χάσει το αριστερό της μάτι, λόγω της επίθεσης.

Ο θεράπων ιατρός της, Πάρης Μπουλές, ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή "Live News" του Mega «Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου, στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας, έξαλλη γενικά... Αντιληφθήκαμε ότι είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα, της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες».

«Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Ένα 20% περίπου της επιφανείας του σώματος... Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται από ένα team πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων» τόνισε ο ίδιος.

Όσον αφορά το αν γνωρίζει ποιος της επιτέθηκε, ο κ. Μπουλές ανέφερε «Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, γιατί μας ήρθε μόνο της καταρχήν... Μου είπε "Δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι". Ήταν δύσκολη η επικοινωνία, βίωνε σοκ και φριχτούς πόνους...».

Ποια είναι η 34χρονη

Το θύμα της επίθεσης είναι μια πολύ όμορφη ξανθιά γυναίκα 34 ετών, η οποία έχει εργαστεί στα λογιστικά γραφεία μεγάλων εταιρειών τροφίμων και κατάγεται από το Λουτρό Αμφιλοχίας.

Αγαπά ιδιαίτερα τον χορό, ενώ πριν από 1,5 περίπου χρόνο είχε λάβει μέρος και στο τηλεπαιχνίδι "Deal" με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ